Adviesportaal
Image default
Rechten

Kies voor een huurrecht advocaat

 

Heeft u problemen bij het kopen van een bedrijfspand, omdat u na aankoop en levering heeft geconstateerd dat er sprake is van ernstige bodemverontreiniging of bouwkundige gebreken? Dan kan een onroerend goed of huurrecht advocaat de oplossing bieden. Of heeft u een koper die een (bedrijfs)pand niet afneemt? Het is dan van belang te weten wat uw rechten zijn en welke stappen kunnen worden gezet om het geschil op te lossen. Ook dan kan een ontroerend goed of huurrecht advocaat u hierbij helpen.

 

Speciale zaken huurrecht advocaat

Wilt u wellicht een pand (ver)huren of heeft u met een huurder een huurovereenkomst opgesteld, waarin afspraken zijn gemaakt die juridisch onmogelijk zijn? De belangen zijn vaak groot bij dergelijke overeenkomsten en een juiste vastlegging van gemaakte afspraken is dan ook een vereiste. Een huurrecht advocaat kan de  huurovereenkomst voor u beoordelen en/of opstellen. Het kan u veel tijd en kosten besparen, vooral als er achteraf iets vergeten is of niet goed is gegaan.

Voordelen van huurrecht advocaat

Als ondernemer krijgt u te maken met kopen, verkopen of verhuren van onroerend goed. Een bouwkundige, een aannemer of projectontwikkelaar zijn allen vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij onroerend goed vraagstukken. Juridisch advies is dan vaak essentieel. Een huurrecht advocaat kan u dan snel en deskundig adviseren.  Voordelen van een huurrecht advocaat inhuren is dat deze altijd onderzoeken of er een praktische mogelijkheid bestaat om het geschil op te lossen. Is dat niet het geval, dan krijg u juridisch advies. Ook hebben ze jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over een breed scala aan onderwerpen betreffende onroerende zaken. Kennis over huurrecht en onroerend goed is daarnaast ook breed aanwezig. Met een huurrecht advocaat bent u zeker van u zaak en zijn de juridsche stukken altijd goed geregeld en in orde.