Adviesportaal
Image default
Rechten

Advocatenkantoor in Kerkrade

Woont u in kerkrade en heeft u juridisch advies nodig? Of zoekt u een advocaat bemiddeling, onderhandeling of eventueel hulp bij een procedure? Neem dan vrijblijvend contact op met Advocatenkantoor In ‘t Ven. In ‘t Ven is een advocatenkantoor uit Kerkrade gevestigd in de Akerstraat. Vanuit het advocatenkantoor in Kerkrade staat In ‘t Ven dagelijks ondernemers en particulieren bij. In ‘t Ven is werkzaam in de provincie Limburg. Advocatenkantoor In ‘t Ven biedt daarnaast rechtshulp aan voor met name Duitse rechtzoekenden in het grensgebied in de omgeving van Kerkrade.

Advocatenkantoor Kerkrade voor allerlei disciplines

Advocatenkantoor In ‘t Ven is gespecialiseerd in diverse disciplines zoals het arbeidsrecht (ontslagrecht), huurrecht, letselschade, schade en aansprakelijkheid, verbintenissenrecht (contractenrecht) handelsrecht en incasso’s.

 • Arbeidsrecht en ontslagrecht
  Het arbeidsrecht reguleert de rechtsbetrekkingen tussen een werknemer en een werkgever. In ’t Ven biedt juridische ondersteuning bij ontslagzaken en alle mogelijke arbeidsrechtelijke zaken.

 • Handelsrecht en incasso’s
  Het handelsrecht regelt de juridische verhoudingen tussen handelaren. Voor volledige juridische ondersteuning en hulp bij problemen en geschillen in het handelsverkeer kunt u terecht bij Advocatenkantoor In ’t Ven. 

 • Contractenrecht
  Juridisch advies en hulp bij het opstellen en opmaken van contracten en de uitvoering daarvan. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten, koopovereenkomsten, onderhoudscontracten en nog vele andere verschillende contracten en overeenkomsten.

 • Algemeen verbintenissenrecht
  Juridisch advies en rechtshulp bij alle overige verbintenisrechtelijke problemen en conflicten 

 • Schade en aansprakelijkheid
  Begeleiding, hulp en bijstand bij personen- en zaakschade 

 • Letselschade
  Rechtshulp en belangenbehartiging bij letselschade.

 • Huurrecht
  Juridische bijstand bij verschillende soorten huurzaken (zowel gericht op woonruimte als bedrijfsruimte).

Advocatenkantoor In ‘t Ven is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en is aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling Advocatuur. Daarnaast verleent In ‘Ven juridische bijstand op basis van gefinancierde rechtsbijstand (ook wel toevoeging genoemd). De dienstverlening van In ‘t Ven is dus ook bereikbaar voor personen met een kleinere portemonnee. Neem contact op met Advocatenkantoor In ’t Ven voor kwalitatief goede juridische dienstverlening welke gecombineerd wordt met een integere, vertrouwelijke en toegankelijke benaderingswijze waarbij de cliënten steeds centraal staan.