Adviesportaal
Image default
Rechten

Familierecht advocaat

Wanneer u op zoek bent naar een familierecht advocaat bent u bij Van der Loeff aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht in de breedste vorm. Van scheidingen tot erfrecht, wij staan u graag bij. Familiekwesties zijn ingrijpend. Daarom staat een professionele én persoonlijke begeleiding bij ons voorop. Bij familierecht zijn vaak meerdere personen betrokken, en dit kan zaken erg complex maken. Daarnaast lopen emoties vaak hoog op. Een partner nodig die de zaak van buitenaf kan bekijken kan u dan ook ondersteunen.

Wat doet een familierecht advocaat?

De familierecht advocaten van Van der Loeff zetten zich in voor diverse zaken. Familierecht is een brede term en zaken kunnen ver uiteenlopen. Een eigenschap die veel familierecht zaken echter gemeen hebben is dat emotie een grote rol speelt. Dit maakt het nog belangrijker om een partner in te schakelen die precies weet hoe alle belangen het beste behartigd kunnen worden. Wij zullen in eerste instantie altijd proberen om als mediator op te treden zonder ingewikkelde juridische procedures. Wanneer mediation geen (geschikte) mogelijkheid blijkt staan wij u bij als advocaat.

Hieronder vindt u een overzicht waar wij als familierecht advocaat onder andere in bemiddelen:

  • Scheiding;
  • Kinderbelangen;
  • Alimentatie;
  • Verdeling van bezit;
  • Erfrecht.

 

Meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op!

Indien interesse u heeft in onze dienstverlening, of meer informatie wilt over onze familierecht advocaat, neem dan gerust contact met ons op. Tevens kunt u bij ons terecht voor erfrecht- en scheidingsadvocaten. Wij helpen u graag verder en staan u graag bij.

https://www.vanderloeff.nl/