Adviesportaal
Image default
Rechten

Kies voor een advocaat uit Bussum

 

Heeft u problemen bij het kopen van een bedrijfspand, omdat u na aankoop en levering heeft geconstateerd dat er sprake is van ernstige bodemverontreiniging of bouwkundige gebreken? Schakel dan de advocaat uit Bussum in. Ook kan de advocaat uit Bussum helpen met de wet en uw rechten. Als er zaken zijn waarbij bepaalde afspraken niet worden nagekomen is het van belang te weten wat uw rechten zijn en welke stappen kunnen worden gezet om het geschil op te lossen. Ook dan kan een advocaat uit Bussum u hierbij helpen.

 

Als zaken niet kloppen

 Soms kan het zijn dat er overeenkomsten worden opgesteld of dat er afspraken zijn gemaakt die niet worden nagekomen door beide partijen. Bijvoorbeeld als u particulier een huis wilt verhuren en u heeft met de huurder een huurovereenkomst opgesteld, waarin afspraken zijn gemaakt zijn. Nu komt de huurder de afspraken niet na of u wilt checken of de gemaakte afspraken juridisch kloppen? Een advocaat uit Bussum kan de huurovereenkomst voor u beoordelen en/of opstellen. Het kan u veel tijd en kosten besparen, vooral als er achteraf iets vergeten is of niet goed is gegaan.

Als bedrijf

Als ondernemer krijgt u te maken met kopen, verkopen of verhuren van onroerend goed. Een bouwkundige, een aannemer of projectontwikkelaar zijn allen vanuit hun eigen vakgebied betrokken bij onroerend goed vraagstukken. Juridisch advies is dan vaak essentieel. Een advocaat ui Bussum kan u dan snel en deskundig adviseren.  Een advocaat uit Bussum kan altijd onderzoeken of er een praktische mogelijkheid bestaat om het geschil op te lossen. Is dat niet het geval, dan krijg u juridisch advies. De advocaat uit Bussum heeft jarenlange ervaring in het adviseren en procederen over een breed scala aan onderwerpen betreffende onroerende zaken. Kennis over huurrecht en onroerend goed is daarnaast ook breed aanwezig bij de advocaat uit Bussum. Hierdoor kunt u door de hulp van de advocaat uw juridische stukken goed regelen.