Adviesportaal
Image default
Onderwijs

Lesmethode MBO Loopbaan en Burgerschap

Het belang van goed onderwijs behoeft geen introductie. Het is vrij duidelijk dat elke maatschappij valt en staat met goed onderwijs. Toch is het soms voor deskundigen moeilijk om de juiste keuze te maken wanneer het gaat om leermethoden en de daar aan gekoppelde didactische werkvormen. Zeker nu in deze tijd is het van essentieel belang om de ontwikkelingen bij te houden qua technologie en innovatie. Wij van codenamefuture.nl weten wat er speelt binnen het onderwijsveld.

Waar gaat het allemaal om? 

Gebleken is dat afgestudeerden vaak geen vloeiende overgang ondervinden wanneer ze terecht komen op de arbeidsmarkt. Studenten zouden in principe al vanaf hun stage periode moeten acclimatiseren aan de realiteit van de arbeidsmarkt, hetgeen vaak de wensen overlaat. De lesmethode MBO en Burgerschap biedt hierbij de oplossing. Deze methode is samengesteld door een team van deskundigen die onderzoek heeft gedaan naar de knelpunten met als resultaat: een methode die gebruik weet te maken van ICT, vakkenintegratie en nog veel meer. 

Handvatten voor docent en student

Het is gebleken dat zowel studenten als docenten het werken met de lesmethode MBO en Burgerschap als heel prettig ervaren. The online community waar de docenten met het gebruik van deze methode in terecht komen stellen hun in staat om op interactieve wijze deelgenoot te worden van het vormen van hun studenten. De flexibele structuur en de vele tools die de studenten krijgen maakt dat ze weerbaar worden gemaakt voor wat ze te wachten staat in die grote wereld.  Studenten die uit deze methode onderwijs hebben genoten ondervinden niet alleen een vloeiende overgang naar de arbeidsmarkt toe, ze leren ook om actief deel te nemen aan dit proces. 

Creatief en dynamisch

Wanneer men te maken heeft met levend materiaal dan weten wij bij voorbaat al dat flexibiliteit een pre is. De maatschappij is in een stroomversnelling terecht gekomen. Wat vandaag nieuw is, is morgen oud en versleten. Leren omgaan met verandering is daarom een voorwaarde voor succes. 

Waarom de beste?

Wij van Codenamefuture zijn er om te informeren en te inspireren. Wij weten als geen ander waar we naar toe willen met ons onderwijs. Kunnen we de toekomst overlaten aan een toeval, of willen wij liever dat de professionals het allemaal uitwerken? Laat u vandaag nog verder informeren op onze website en kom achter alles wat deze methode u te bieden heeft. 

https://www.codenamefuture.nl/