Adviesportaal
Image default
Electronica en Computers

Waarom u een Human Office Tablet houder nodig heeft!

De tablet houders van Human Office

Een tablethouder is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een hulpmiddel om een tablet staand of liggend vast te zetten. Zo kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om via deze staande en vastgezette tablet hun gegevens achterlaten, zodat u meer kennis heeft van uw klanten. Ook is het makkelijk als u bijvoorbeeld een praktijk bezit, waar mensen zich aanmelden waardoor u in één oogopslag ziet wie er zich in de wachtkamer bevindt. Een ander voordeel is dat de houder gemaakt is voor universele tablets, wat dus betekent dat bijna iedere tablet in de tablethouder past. Ook kunnen de houders 360 graden draaien waardoor een tablet verticaal of horizontaal kan worden bedient. 

Mogelijke plaatsen voor tablet houders

De tablet houders zijn verkrijgbaar in verschillende posities. Zo is er een tablethouder verkrijgbaar die u makkelijk op de muur kan plakken waardoor u ze bijvoorbeeld naast de deur aan de muur kan hangen waardoor klanten bij binnenkomst de tablet kunnen gebruiken.

Ook hebben we een staande variant (vloerstaand) in onze winkel. Deze staande variant is vooral handig als u de hoogte van een tablet wil verstellen, zo is het voor grotere klanten makkelijker als de tablet hoger zit dan bij kleinere klanten. 

Ook hebben we nog een houder die makkelijk is als u veel aan uw bureau werkt. De houder zit namelijk vast aan de tafel waardoor u niet steeds met één hand de tablet vast hoeft te houden maar nu beide handen vrij hebt. 

Wat onderscheidt Human Office?

Human Office heeft al jaren ervaring op het leveren van kwalitatief hoge tablethouders. De levering kan snel worden doorgevoerd. En dat is erg handig, want de tijd waar we nu in leven is haast vaak geboden. Human Office verkoopt ook alleen tablethouders waar eerst een uitvoerige check bij heeft plaatsgevonden door onze ervaren productmanagers. Kortom de tablethouders op onze site zijn van zeer hoge kwaliteit! 

 

https://www.humanoffice.nl/