Adviesportaal
Image default
Onderwijs

Cultuurdag op maat

Cultuurdag op maat

Veel scholen zijn de komende maanden druk bezig met bedenken hoe ze dit schooljaar gaan afsluiten, gaan ze nog wat organiseren? Veel scholen zullen nog een groot deel van hun budget over hebben, de afgelopen maanden hebben ze namelijk vrijwel niets kunnen organiseren. Het is ook erg lastig geweest om dit jaar iets te organiseren, desalniettemin zullen alle leerlingen van uw middelbare school wel toe zijn aan een dag vol leuke activiteiten. 

Een Cultuurdag kunt u het beste laten organiseren, de complexiteit hiervan vraagt waarschijnlijk teveel tijd aan de docenten om dit tot zijn volle potentie te kunnen organiseren. Het is verstandig om een bedrijf te vragen die hier veel verstand van heeft, eentje die dit al jaren doet. Kleinkunstig organiseert al jaren Cultuurdagen en weet als geen ander hoe je dit op een efficiente manier kan uitvoeren. Vooral in dit jaar is efficientie belangrijk, de tijd van veel docenten wordt al erg dun uitgesmeerd. Kleinkunstig organiseert Cultuurdagen op maat, bij elke opdracht wordt er nauwkeurig geluisterd naar de wens van de school en hier wordt zoveel mogelijk op aangesloten. 

De cultuurdag

Aan het begin van de dag weet elke leerlingen precies waar hij/zij wanneer moet zijn, dit komt door het inschrijvings systeem wat Kleinkunstig gebruikt voorafgaand de Cultuurdag. In dit systeem kunnen de leerlingen zelf kiezen welke workshops ze wanneer willen volgen, vervolgens krijgen ze zelf een overzicht met de lokalen en tijden van die dag. Vervolgens volgen de leerlingen de workshops die zij willen volgen. 

De workshops die die dag worden aangeboden zijn afhankelijk van de wens van de school. Wanneer een school zich graag wilt richten op muziek zal de dag gevult worden met muziekworkshops, dit kan met nog veel meer andere disciplines. Klinkt een Cultuurdag op maat organiseren leuk voor uw school? Neem dan vooral contact op met een van de medewerkers van Kleinkunstig. 

https://kleinkunstig.nl