Adviesportaal
Image default
Groothandel

Sfeer in de keuken met Italiaanse tegels als tegelvloer

Wilt u de tegelvloer in de keuken wat meer sfeer geven? De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om Italiaanse tegels te plaatsen in de keuken, badkamer of elders in huis. De leuke motieven en versieringen maken deze tegels tot een leuk detail in uw woning. Bovendien zijn deze tegels erg stevig waardoor u er een leven lang plezier van heeft. Het onderhoud is erg laagdrempelig – eens per jaar goed schrobben en regelmatig dweilen is al voldoende! Bent u ook al overtuigd?

Maak een keuze uit het ruime assortiment aan tegels bij deze specialist

Bij Intertegel in Dordrecht heeft u keuze uit tegels in diverse materialen, maten, structuren en stijlen om een tegelvloer in uw keuken te leggen. Er is dus altijd een geschikte tegelvloer te vinden die past bij uw interieurstijl en persoonlijke voorkeur! Heeft u bijvoorbeeld een landelijke inrichting met veel houttinten en neutrale kleuren? Kies dan voor een licht en slank motief met veel rondingen om de robuuste uitstraling van de meubels te versterken. Een strakke, donkere keukenvloer staat daarentegen beter bij de meer industriële inrichtingen waar veel gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld rvs en staal. Ook dan kan een tegelvloer in de keuken er stralend uitzien door gebruik te maken van Italiaanse tegels.

Bestel uw nieuwe tegels en krijg deze snel geleverd uit de voorraad

Als u langsgaat bij de showroom in Dordrecht dan krijgt u een passend advies over het leggen van een tegelvloer in uw keuken. De grote collectie aan merken geeft u voldoende keuze om de perfecte vloer- of wandtegels te vinden, zoals de Italiaanse tegels met speelse designs. Deze Italiaanse tegels zijn echter niet alleen in de showroom te bewonderen, maar ook op de online shop. Hier kunt u ze bovendien bestellen vanuit de grote voorraad, waardoor vrijwel alle tegels direct leverbaar zijn. Zo start u snel met uw nieuwe interieurproject!