Adviesportaal
Image default
Groothandel

De Kever Cabrio is dé auto voor ware liefhebbers van oldtimers

Ben jij een liefhebber van oude auto’s? Je bent zeker niet de enige! Er zijn heel veel mensen die liefhebbers zijn van oldtimers. Er zijn verschillende oude auto’s die enorm populair zijn bij autoliefhebbers. Denk bijvoorbeeld eens aan een Dafje of een klassiek busje van Volkswagen. Misschien wel de meest populaire oude auto is toch wel de Kever Cabrio van Volkswagen. Met deze wagen val je ongetwijfeld op als je over de weg rijdt. Wil je dit model graag aanschaffen? Lees dan snel verder om erachter te komen waar je een betaalbare Kever Cabrio vindt!

Verschillende modellen Kevers verkrijgbaar bij de specialist

VW Classics is een specialist in oude auto’s. Bij hen kun je oldtimers kopen tegen betaalbare prijzen. Ondanks dat deze auto’s al aardig op leeftijd zijn, rijden ze nog als een zonnetje en gaan ze nog jaren mee. De auto’s die bij dit bedrijf te koop staan, zijn namelijk volledig opgeknapt. Je kunt dus nog jaren genieten van het rondrijden in een Kever Cabrio. Deze iconische auto is in verschillende modellen verkrijgbaar bij VW Classics. Of je nu interesse hebt in een Kever 1500, een Kever 1303 S of juist een heel ander model, bij deze specialist vind je de juiste wagen. Beschik je al over een oldtimer en is het nodig om een onderdeel te vervangen? Ook dan kun je bij dit bedrijf terecht voor service op maat.

Bezoek de showroom

Heb je interesse in een prachtige oldtimer en staat de Kever Cabrio bovenaan jouw lijstje? Breng dan zeker een bezoek aan VW Classics. Zij beschikken over een showroom in Someren, nabij Eindhoven. Tevens kun je een auto bij hen bestellen via hun webshop. Bekijk dus direct het ruime aanbod aan oldtimers en vind de wagen die bij je past. Indien je nog vragen hebt, helpen de vakmensen van deze specialist je graag verder met professioneel advies.

https://www.vwclassics.nl/