Adviesportaal
Image default
Groothandel

Kies zelf een PET-fles die bij u past

PET Power geeft u de mogelijkheid om zelf uw PET-fles of pharma bottles te ontwerpen. Gebruik de configurator om de vorm, maat, sluiting en het materiaal te kiezen en laat de rest over aan de professionals. U ontvangt het product naar keuze vervolgens binnen enkele werkdagen in huis. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens een kijkje op de website. 

Allerlei soorten PET-verpakkingen

Zoals gezegd kunt u bij PET Power dus zelf uw PET-fles of pharma bottles ontwikkelen. Dat is echter niet het enige waar dit bedrijf zich in heeft gespecialiseerd. Om u een beeld te geven van de overige mogelijkheden, hebben we kort op een rijtje gezet welke producten nog meer verkrijgbaar zijn in de webshop:

  • Potten. Hierbij gaat het om allerlei verschillende potten, zoals de bekende, schuine snoeppotten, kleine potjes voor etenswaren of bijvoorbeeld een pot in de vorm van een varkentje of pinguïn.
  • Honingflessen. Dit bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van simpele en complexere honingflessen. Dit zijn over het algemeen knijpflessen die op z’n kop of normaal kunnen worden gebruikt.
  • Miniflesjes. Deze flesjes worden veelal gebruikt voor sterke dranken of olijfolie. U heeft de keuze uit verschillende concepten en kunt er ook nog voor kiezen de flesjes te laten decoreren. 

Dit is uiteraard niet een compleet overzicht, maar het geeft u wel een beeld van wat u, naast de standaard PET-fles of pharma bottles, bij PET Power kunt bestellen. 

Innovatief duurzaamheidsprogramma

Naast het produceren van PET-verpakkingen, houdt PET Power zich ook nog bezig met het verduurzamen van haar productieprocessen. Zo worden de pharma bottles gemaakt van duurzame grondstoffen, richt men zich op het verminderen van de CO2-uitstoot en worden alle medewerkers geïnspireerd zich in te zetten voor andere duurzaamheidsinitiatieven.