Adviesportaal
Image default
Groothandel

Ontdek wat lentebloeiers toevoegen aan jouw tuin

Wil je jouw voortuin opfleuren met mooie bloemen? Wil je jouw achtertuin omtoveren tot een paradijs vol met bloemen van alle kleuren van de regenboog? Of misschien heb je een ander stukje land in gedachten wat je wilt verrijken met bloemen? Wat je ook van plan bent, met lentebloeiers maak je de juiste keuze. Van lelies en irissen tot hyacinten en krokussen; bij Bulbs4you vind je zonder twijfel de bloeiers die aansluiten op al jouw wensen en eisen.

De verschillende tussen lente- en zomerbloeiers

Naast lentebloeiers zijn er natuurlijk ook zomerbloeiers. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen deze twee soorten bloeiers? Zoals je misschien al verwacht, ligt het hem vooral in de periode waarin de bloemplanten geplant worden en in de bloei staan. Zo plant je lentebloeiers vanaf september tot en met december en staan deze in de bloei wanneer de eerste zonnestralen jouw tuin bereiken. Bij zomerbloeiers geniet je vrijwel direct na de aankoop van de kleurrijke bloemen, dit houdt aan tot de vorstperiode. De verschillende bloeiers vullen elkaar dus perfect aan.

Bestel jouw gewenste producten eenvoudig online

Op het moment dat je gewenste zomerbloeiers en lentebloeiers hebt uitgevonden, bestel je deze eenvoudig online bij Bulbs4you. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor voordeelverpakkingen. Zo bestel je jouw favoriete bloeier in een grootverpakking en geniet je er extra lang van. Deze online aanbieder zorgt er altijd voor dat jouw bestelling snel en secuur geleverd wordt.

Ontvang persoonlijk advies over jouw aankoop

Weet je nog niet zeker welke lentebloeiers of zomerbloeiers het beste aansluiten op jouw wensen en eisen? Neem dan gerust contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij weten alles af van de producten en geven je dan ook graag persoonlijk advies. Bekijk de website voor de contactmogelijkheden en mail, bel of neem op een andere manier contact op met een van de experts.

Gerelateerde artikelen

Sfeer in de keuken met Italiaanse tegels als tegelvloer

De Kever Cabrio is dé auto voor ware liefhebbers van oldtimers

Ga voor een professionele uitstraling met stijlvolle horeca meubilair