Adviesportaal
Image default
Groothandel

Wil jij stoppen met roken?

Stoppen met roken is ontzettend lastig, dat weet iedereen. Het doorbreken van een verslaving duurt dan ook echt wel een paar dagen. In die dagen krijg je afkickverschijnselen, die bij de één meer en heftiger aanwezig zijn dan bij een ander. Na een paar dagen is lichaam gewend aan het missen van tabak en nicotine, maar ben jij er nog niet klaar mee.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende hulpmiddelen om jou te helpen bij het stoppen, maar deze geven lang niet altijd het gewenste effect. Nicotinepleisters werken lang niet bij iedereen, en bij acupunctuur moet je er echt voor openstaan wil het effect hebben. Maar er zijn ook nicotine zakjes die je hierbij kunnen helpen.

Hoe kunnen nicotine zakjes je helpen?

In nicotine zakjes, ook wel nicotine pouches genoemd, zit wel nicotine, maar geen tabak. Zodra je hiermee begint bouw je het tabak dus direct af. Wil je echter volledig stoppen met roken, dan moet je ook de nicotine afbouwen. Dit kan ook met deze pouches.

De pouches zijn in veel verschillende smaken te verkrijgen, de kans is dus erg groot dat er ook een favoriete smaak voor jou tussen zit. Maar je kan ook de hoeveelheid nicotine in een pouch heel makkelijk bepalen. Vrijwel alle smaken hebben namelijk pouches met verschillende sterkten. Zo zit er in het ene zakje veel meer nicotine dan in de ander. Ideaal wanneer je dus je nicotine af wilt bouwen. Uiteindelijk zal je alleen nog het smaakje binnen krijgen, omdat er dan verder geen nicotine meer in zit.

Let er wel op dat je goed kijkt naar je bestelling. Van bijvoorbeeld smaak X zijn verschillende varianten, met allemaal verschillende nicotine sterktes. Kijk hier goed naar voordat je per ongeluk een pouch besteld met veel meer nicotine dan je eigenlijk wilde hebben.

 

https://www.ikstopnu.nl/