Adviesportaal
Image default
Groothandel

Kies ervoor om appelbomen te kopen bij een gespecialiseerde kwekerij

Heb je een kale tuin die je graag wilt aankleden met prachtige appelbomen? Of heb je altijd al vers fruit uit jouw eigen tuin willen hebben om te gebruiken voor appelmoes, appeltaart of om gewoon heerlijk zo te eten? Bij Bomendael heb je ontzettend veel keuze uit verschillende soorten appelbomen die je eenvoudig kunt kopen. Appelbomen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en varianten waardoor je altijd een geschikte boom vindt voor in jouw tuin. Geef je tuin een mooie aankleding en upgrade en zorg je ook nog eens voor schaduwrijke plekken. Heb je een bepaald soort appelboom op het oog? Of heb je nog twijfels en helpt wat deskundig advies jou om de juiste keuze te maken? Bij deze specialist staan ze voor je klaar.

Kies uit een grote diversiteit aan appelbomen

Bomendael is sinds 1995 werkzaam als kwekerij en heeft daarom jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen zij je goed helpen met de oriëntatie en uiteindelijke keuze van het type appelboom dat perfect aansluit op al je wensen. Een appelboom kopen is natuurlijk ontzettend leuk en daarom wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Bij deze specialist heb je keuze uit verschillende soorten appelbomen. Zo kun je bijvoorbeeld voor de Red Sensation, James Grieve, Red Elstar, Jonagold en Notarisappel kiezen. Allemaal stuk voor stuk overheerlijke maar zeer verschillende appelsoorten. Ook heb je keuze uit verschillende vormen waaronder de halfstam appelboom, dubbele u-vorm, leivorm en kolomvormige appelboom.

Vraag om gespecialiseerd advies

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor het kopen van een appelboom? Kijk dan zeker eens op de website van deze gespecialiseerde kwekerij. Zij beschikken over de juist expertise en weten al uw vragen te beantwoorden. Als u voor Bomendael kiest, weet u zeker dat u voor bomen van een hoogwaardige kwaliteit kiest.

https://bomendael.com/