Adviesportaal
Image default
Groothandel

Crème tegen jeuk voor een verlichting van uw huid

Heeft u last van bepaalde huidklachten, zoals jeuk? Maar weet u niet goed hoe u hiervan af moet komen? Bekijk dan eens de website van Mentho10. Hier vindt u diverse producten die verlichting geven bij huidirritatie, jeuk, insectenbeten en een branderige huid. Denk hierbij aan mentholpoeder, talkpoeder, mentholgel, kalmerende spray en crème tegen jeuk. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, zijn huidneutraal en vrij van parfum. Daarnaast zijn de producten ook allemaal dermatologisch getest en zijn ze geschikt om te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Effectieve werking tegen jeuk en een branderige huid

Een van de producten van Mentho10 is crème tegen jeuk, ook wel mentholcrème genoemd. Door de verkoelende en jeukstillende werking is deze crème erg effectief. Bij een huidaandoening, allergie, insectenbeet of het in aanraking komen met brandnetels biedt dit product dan ook de uitkomst. Maar ook voor eczeem, zwangerschapsjeuk of een branderige huid kan deze crème goed helpen. Naast een crème vindt u op deze website nog meer middelen die helpen tegen jeuk. Wat dacht u bijvoorbeeld van mentholpoeder of mentholgel? Ook deze producten werken verkoelend en zorgen ervoor dat de jeuk steeds minder heftig wordt.

Vraag deskundig advies

Wilt u een crème of ander soort product kopen tegen jeuk, maar weet u niet goed welk soort middel het meest effectief is? Dan geven de professionals van Mentho10 u graag advies. In het geval van een insectenbeet helpt een gel bijvoorbeeld het beste, maar bij klachten als netel- of gordelroos wordt vaak mentholpoeder gebruikt. Daarnaast bieden ze ook nog een speciale variant aan voor kinderen: Mentho10 Kinderpoeder. Op basis van uw klachten geven de medewerkers u advies en zorgen ze ervoor dat u met het geschikte product naar huis gaat. De producten van Mentho10 zijn te koop bij diverse drogisten, waaronder Kruidvat, Etos en DA. Daarnaast kunt u de middelen ook online bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com of Drogisterij.net.

https://mentho10.nl/