Adviesportaal
Image default
Electronica en Computers

Meterkast vervangen door Elektricien Amsterdam 24/7

Groepenkast VERVANGEN

Een groepenkast plaatsen of vervangen is cruciaal als uw oude groepenkast niet meer goed werkt. Bij zowel uitbreiding als bij een vernieuwing van de groepenkast worden gecertificeerde componenten gebruikt. Elektricien Amsterdam staat voor service en kwaliteit. De groepenkast is namelijk het hart voor al uw stroom in en rondom uw huis en verdient de nodige aandacht. Wij zullen uiteraard alles binnen de juiste veiligheidseisen uitvoeren. U kunt Elektricien Amsterdam bereiken via telefoon of email. Maak vandaag nog een afspraak!

METERKAST VERVANGEN

Een meterkast dient periodiek gecontroleerd te worden.  Zo weet u zeker dat uw meterkast naar behoren werkt. Conform de laatste veiligheidseisen en regels kunnen wij uw meterkast vervangen of uitbreiden. Het Nederlands Normalisatie Instituut adviseert om een erkend elektricien in te schakelen bij het vervangen van uw meterkast. Elektricien Amsterdam kan u hierbij tot dienst zijn!

Het belangrijkste deel van de elektrotechnische installatie is de meterkast. Het is daarom van cruciaal belang dat deze conform de installatie normen van NEN1010 is geïnstalleerd. Om overbelastingen en piekspanning in de elektrotechnische installatie te voorkomen is het belangrijk dat de groepen in de meterkast goed verdeeld worden. Elektricien Amsterdam kan uw meterkast vervangen of uw meterkast uitbreiden voor een laag bedrag. Wij kunnen ook gelijk uw meterkast certificeren, ook wel de NEN1010 woninginspectie genoemd.  

Elektricien Utrecht 24/7

Elektricien Amsterdam 24/7 werkt samen met Elektricien Utrecht 24/7 en zijn actief in de gehele Randstad.

 

https://elektricienamsterdam247.nl/meterkast-vervangen/