Adviesportaal
Image default
Groothandel

Iedere tinctuur die u maar kunt bedenken, is hier te koop

Bent u op zoek naar een tinctuur die gemaakt is van uiteenlopende planten en kruiden? Dan is het verstandig dat u hiervoor een specialist benadert. In de provincie Zeeland ligt een klein plaatsje genaamd Groede en hier is het bedrijf Biosfeer Groede gevestigd. Zij hebben het grootste assortiment met biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de Europese Unie. Het telen van planten, de productie van een tinctuur en het verkopen van gebruiksvriendelijke producten vindt allemaal plaats bij hen. Door te voldoen aan de SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificeringen waarborgen zij de kwaliteit van hun producten. Deze specialist verzorgt het hele proces van A tot Z voor u. Ideaal toch?

Ook farmaceutische tincturen in uw winkel aanbieden?

Dit bedrijf verkoopt een succesvol of gestandaardiseerd moedertinctuur van medicinale kruiden. Deze kruiden zijn gemaakt op basis van een bewezen degelijke farmacopee en uniform geteelde en geproduceerde plantendelen die vers of gedroogd zijn. Het hoge alcoholgehalte (32% tot 90%) van tincturen zorgt ervoor dat de houdbaarheid maar liefst kan oplopen tot ergens tussen de twee en vijf jaar. Biosfeer Groede gebruikt alleen ethylalcohol van biologische geteelde rogge die bio-gecertificeerd is en van farmaceutische kwaliteit (96,4% v/v). Bij deze specialist is het mogelijk om een tinctuur te kopen in diverse volumes, variërend van een halve liter tot liefst 200 liter. Ook leveren zij een consumentgericht product in flesjes van 50 ml of 100 ml. Dit bedrijf levert de tincturen niet rechtstreeks aan particulieren, maar aan zakelijke afnemers zoals therapeuten, winkels, groothandelaren en fabrikanten.

Schakel deze specialist in

U kunt een tinctuur gebruiken voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan voedingssupplementen, gewasbescherming, grondstof voor cosmetica, ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie en nog veel meer. Heeft u er interesse in om een tinctuur aan te schaffen? Neem dan contact op met Biosfeer Groede. Deze specialist helpt u graag aan geschikte tincturen. Tevens beantwoorden zij graag al uw vragen over de producten.

 

https://biosfeer-groede.com/