Adviesportaal
Image default
Tuin en buitenleven

Betonpoeren en Tuindeuren nodig in je tuin?

Wil je zelf iets gaan bouwen? Bijvoorbeeld een veranda of een overkapping in je tuin. Dan zal je dit bouwwerk moeten ondersteunen. Ondersteun je het bouwwerk niet dan heb je de kans dat het in de grond wegzakt bij regen of zelfs wegwaait bij een harde storm. Om dit te voorkomen kan je een fundering aanleggen. Een goede fundering kan gelegd worden door gebruik te maken van betonpoeren.

Wat zijn betonpoeren?

Betonpoeren zijn gemaakt van, je raadt het al, beton. Wanneer je een betonpoer plaatst onder een bouwwerk zorgt deze ervoor dat de kracht die het bouwwerk op de grond uitoefent goed verdeeld worden en druk gelijkmatig verlegd wordt. Betonpoeren zijn rechthoekig van vorm, maar per poer kan de vorm verschillen. Zo heb je bij veel aanbieders bijvoorbeeld de keuze uit lange en/of smalle betonpoeren, maar er zijn ook verschillende lage brede betonpoeren verkrijgbaar. Kies de afmetingen van de betonpoeren op basis van de kracht die erop wordt uitgeoefend. Gebruik bij grote bouwwerken dan ook grotere betonpoeren en bij kleinere bouwwerken kleinere betonpoeren. Klinkt logisch toch?

Tuindeuren nodig?

Bij dejonghandelsonderneming.nl kun je alle tuindeuren bestellen die je nodig hebt. Bestel vandaag en krijg het morgen in huis!

Betoenpoeren kopen

Ben jij op zoek naar een partij voor betonpoeren kopen? Dan raden wij je aan om eens in je eigen omgeving of online te zoeken naar een aanbieder. Op het internet zijn verschillende aanbieders van betonpoeren actief en zij kunnen je zeker weten voorzien van passend advies. Weet je niet precies welke betonpoeren je moet kiezen? Kijk dan eens naar het bouwwerk dat je wilt gaan plaatsen. Wil jij bijvoorbeeld een grotere overkapping gaan plaatsen voor je terras? Dan raden wij je ten allen tijden aan om gebruik te maken van grote betonpoeren. Je wilt natuurlijk niet dat jouw terrasoverkapping in elkaar zakt, omdat je erachter komt dat je te kleine betonpoeren hebt gebruik. Dit zou natuurlijk vreselijk zonde zijn.