Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Dé advocaat voor diverse soorten zedenzaken

Als u verdacht wordt van een zedendelict, doet er goed aan om een deskundige advocaat in te schakelen die alles afweet van zedenzaken. Zo’n advocaat staat u bij tijdens het gehele proces en weet precies hoe hij of zij een sterke verdediging neerzet. Vraagt u zich nu af waar u zo’n advocaat vindt? Het antwoord is bij De Strafpleiters, met een kantoor in Rijen. Een advocaat van dit kantoor staat u bij vanaf het moment dat u een ontbiedingsbrief ontvangt, tot aan het verhoor en de eventueel rechtszaak. Door deze professionele hulp wordt de kans op een veroordeling kleiner. Dat wilt u toch ook?

Voorkom een belastende verklaring

Een zedenzaak is vaak erg ingewikkeld. Voordat u een ontbiedingsbrief ontvangt, heeft de politie dan ook al vaak uitvoerig onderzoek gedaan. Meestal is uw eigen verklaring het laatste puzzelstukje om de zaak rond te krijgen en tot een veroordeling te komen. Daarom is het verstandig om een advocaat in de arm te nemen die alles afweet van zedenzaken. Hij of zij zorgt ervoor dat u niet onnodig een belastende verklaring aflegt. Dit verkleint de kans op een veroordeling.

Rechtshulp bij verschillende soorten zedenzaken

Een advocaat van De Strafpleiters heeft ervaring met diverse soorten zedenzaken. Of het nu gaat om een verdenking van ontucht met een minderjarige, aanranding of verkrachting; een advocaat van dit kantoor stelt altijd een stevige verdediging op. Is het bewijs tegen u wel legaal verkregen? Wat bewijzen de gevonden data eigenlijk precies? En hoe betrouwbaar is het slachtoffer of een eventuele getuige? Dit soort vragen en de antwoorden erop dragen bij aan een goede verdedigingstactiek.

Ook voor hulp bij andere strafzaken

U kunt een advocaat van De Strafpleiters ook inschakelen voor andere strafzaken dan zedenzaken. Denk bijvoorbeeld aan geweldsdelicten en vermogensdelicten. U krijgt altijd deskundig advies en een professionele advocaat. Zo worden uw belangen zeker goed behartigt.

https://destrafpleiters.nl/