Adviesportaal
Image default
MKB

Wie mag er van jou wel eens een lintje krijgen?

Een medaille kopen doe je toch alleen wanneer je een sportevenement organiseert? Nee hoor dat hoeft helemaal niet! Sterker nog, waarom zou je iemand alleen belonen met een mooie medaille bij een sportieve prestatie? Van oudsher worden medailles uitgereikt aan mensen die iets unieks hebben gedaan. Een lintje krijgen noemen we dat. Zo’n oud gebruik dat een beetje verwaterd is met de jaren. En sommige gebruiken verdienen een tweede kans, vind je ook niet?

Een medaille kopen als cadeautje, waar doe je dat eigenlijk?

Of het nu om iemand gaat die je helpt met verhuizen of een vriend die altijd voor je klaarstaat, hoe toon jij je dankbaarheid? Een bedankje is natuurlijk altijd op zijn plaats maar een medaille is een originele, voordelige en leuke manier om je dankbaarheid kracht bij te zetten. Wat het echt een uniek geschenk maakt is dat je medailles kunt bestellen die je helemaal zelf vorm kunt geven. Van het lint tot de afdruk aan de voorzijde en een persoonlijk boodschap op de achterkant.

Nu is de vraag, waar doe je dat eigenlijk? De meeste medailles kun je online bestellen. In de webshop heb je ruime keuze uit verschillende basismodellen die je in het bestelscherm verder kunt personaliseren. Zorg wel dat je de afbeelding die je wilt gebruiken op je computer hebt staan zodat je hem direct kunt uploaden.

Eerst kijken, dan kopen?

Wil je echt iets bijzonders geven of wil je een bepaalde medaille in een groter oplage inkopen (leuk voor personal trainers als cadeautje voor hun cliënten)? Ga dan op zoek naar een leverancier met een eigen showroom waar je verschillende sportprijzen van dichtbij kunt bewonderen. Je krijgt gratis advies en je leert meteen alles over de mogelijkheden!