Adviesportaal
Image default
Groothandel

Voorkom beschadigde tanden met een knarsbitje

Doe je tandenknarsen? Dat kan je gebit veel schade toebrengen. Dat wil je natuurlijk voorkomen, maar hoe? Een knarsbitje kan helpen. Draag dit bitje op momenten dat je vaak tandenknarst, bijvoorbeeld in je slaap. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn er geschikte bitjes verkrijgbaar. Je hoeft je trouwens echt niet te schamen voor tandenknarsen, want dit is een veelvoorkomende aandoening. Bovendien gebeurt het vaak tijdens het slapen, waardoor je er geen invloed op hebt. Een knarsbitje voorkomt slijtage aan je gebit, zodat je mooie tanden houdt en geen vervelende klachten krijgt. Dat wil jij toch ook?

Kies uit diverse maten en kleuren

Vraag jezelf nu af waar je een goed knarsbitje kunt kopen? Het antwoord is: op Gebitsbeschermers.nl. Deze webshop heeft een zeer groot assortiment met verschillende soorten bitjes, waaronder ook knarsbitjes voor kinderen en volwassenen. Hier kun je kiezen uit diverse soorten, maten en kleuren. Zo vind je zeker het bitje dat perfect bij je past, zowel qua maat als stijl. Hierdoor is het helemaal niet meer erg om een knarsbitje te dragen. Bekijk online het aanbod en bestel in een paar klikken jouw ideale bitje. Jouw knarsetanden is dan spoedig verleden tijd.

Ook voor een hockeybitje op maat

Naast een knarsbitje kun je op Gebitsbeschermers.nl nog veel meer soorten bitjes bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een hockeybitje. Als je tijdens het hockeyen een bal of stick tegen je mond krijgt, kan je gebit ernstig beschadigen. Daarom is het slim om een hockeybitje aan te schaffen, bijvoorbeeld van het merk Benum, Makura, Opro of Shock doctor. Elk hockeybitje is helemaal op maat te maken, zodat het perfect past en je er geen last van krijgt tijdens het sporten. Lees goed de gebruiksaanwijzing en volg de stappen, dan maak je jouw bitje perfect op maat. Zo sta je voortaan goed beschermt op het veld.