Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een wat andere geneeswijze?

 

Kom dan is langs bij de beste acupunctuur Groesbeek. Wij zijn gespecialiseerd in de chinese geneeswijze, en met name de acupunctuur. Dit is een geneesmethode waarbij we gebruik maken van kleine dunne naalden, die we op bepaalde zenuwen in het lichaam plaatsen. We maken ook gebruik van chinese kruiden. Zo hebben we veel Chinese kruiden waar we thee mee kunnen maken. Dit in combinatie met de behandelingen kan tot een heel goed resultaat leiden. En kan u zeker van uw klachten afhelpen. De Chinezen geloven er al jaren heilig in, en zijn zeker van hun zaak.

Wat doet Acupunctuur voor je lichaam?

Bij acupunctuur plaatsen we naalden op gerichte plekken op het lichaam, waaronder zenuwen. Door het plaatsen van veel naalden op verschillende plekken, wordt je energiestroom weer op gang gebracht. En verdwijnen vernauwingen en eventuele blokkades, Hierdoor ga je al gauw beter voelen. Toch heeft acupunctuur niet op iedereen de beste werking, dat kunnen we niet garanderen. De ene reageert er anders op dan de ander. Toch zijn de Chinezen er heilig van overtuigd dat het, wonderen verricht. Het is dan ook een van de oudste geneeswijze ter wereld. En in china veel gebruikt wordt. 

Acupunctuur voor je mentale genezing

Doordat je energiestroom weer op gang komt van acupunctuur, ga je vaak mentaal ook beter voelen. En helpt het tegen vermoeidheid, helemaal in combinatie met de chinese kruiden thee. Deze thee verkopen wij in onze praktijk, we hebben verschillende chinese kruiden. Hangt af van uw klachten, de kruiden zijn over het algemeen erg rustgevend. Deze kruiden zijn afkomstig van oude chinese planten, die alleen in de berggebieden van china groeien. Veel bladeren van planten worden gedroogd, en dan verkruimeld. zo komt de fijne structuur van de planten te voorschijn, en kun je ze gebruiken voor een chinese kruiden thee.