Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een AOV online afsluiten of met de hulp van een tussenpersoon?

Als zelfstandig ondernemer kunt u tegenwoordig gemakkelijk zelf een AOV online afsluiten. Veza Verzekeringen biedt de mogelijkheid om de touwtjes in eigen handen te houden en de AOV online af te sluiten en zo zelf invloed te hebben op de hoogte van de premie die u gaat betalen. Veel zzp’ers en ondernemers zijn nog niet verzekerd, wat betekent dat ze voor vervelende verrassingen komen te staan, mochten ze onverhoopt arbeidsongeschikt raken. Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent en sluit tijdig een AOV aan. Maar wat is nou eigenlijk de beste manier: zelf een AOV online afsluiten of toch kiezen voor het advies van een tussenpersoon?

Eenvoudig online afsluiten

Als zzp’er kunt u gemakkelijk uw AOV online afsluiten. Mocht u hiervoor kiezen dan bent u bij Veza Verzekeringen altijd direct op de hoogte van de kosten. De hoogte van de premie is te beïnvloeden doordat u zelf uw verzekeringspakket op maat samen kunt stellen. Dit kan doordat u zelf op de hoogte bent enkele kenmerken van uzelf en uw onderneming, zoals de uitkeringsperiode, de looptijd en de eigen risicoperiode. Met een AOV bij Veza Verzekeringen bent u verzekerd van een complete dekking in geval van beroepsarbeidsongeschiktheid. Een AOV online afsluiten bij Veza Verzekeringen kent dus vele voordelen voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers.

Meer zekerheid met een tussenpersoon

Mocht u toch nog ergens niet helemaal zeker van zijn, of erop kunnen rekenen dat alles echt goed geregeld is, kunt u er altijd voor kiezen om hulp in te schakelen van de tussenpersoon. Zij voorzien u van advies over welke soort verzekering het beste bij u en uw onderneming past. Alles rondom de verzekering wordt voor u geregeld. De tussenpersonen van Veza Verzekeringen regelen de AOV zo goed, duidelijk en voordelig mogelijk voor u. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en zeker kunt zijn van uw financiële situatie als zzp’er.

https://www.vezaverzekeringen.nl/