Adviesportaal
Image default
Groothandel

Een kaashandelaar met tientallen soorten kaas

Bent u op zoek naar een kaashandelaar die u voorziet van de lekkerste zuivel? Kaas is een echt Nederlands product wat in weinig huishoudens ontbreekt. Op de boterham, in het avondeten of gewoon tussendoor; echte kaaskoppen houden ervan. De schappen in de supermarkt liggen vaak vol met diverse soorten zuivel, maar dit is eigenlijk nog maar het begin. Gaat u naar een groothandel voor kaas in Nederland? Dan kijkt u waarschijnlijk uw ogen uit! Het is namelijk ongelofelijk hoeveel soorten kaas er worden gemaakt. Gaat u altijd voor hetzelfde soort blok? Laat u eens verrassen; er is zoveel meer.

Bijzondere merken of een eigen kaas? Dat is geen probleem!

Intercheese Holland is totaalleverancier en heeft tientallen soorten kazen voor u op de plank liggen. Van verschillende merken met unieke kazen en van buitenlandse soorten tot uw eigen kaas; hier wordt dit zuivelproduct tot een echt ambacht verheven. Bent u op zoek naar een speciaal merk? Tot enkele kazen die door deze kaashandelaar verkocht worden behoren Boer Berend, Fianco, Koetshuysch en Molenwiek. Heeft u liever een buitenlandse kaas? Laat u verrassen door een blauwader–, een (half)harde of witte korstkaas. Ook maakt Intercheese Holland diverse eigen varianten en is het mogelijk om samen met deze groothandel voor kaas in Nederland een persoonlijke kaas te ontwikkelen. Een zuivelproduct met uw eigen naam erop: hoe bijzonder is dat?

Een groothandel voor kaas in Nederland waarop u kunt vertrouwen

Intercheese Holland heeft tientallen jaren ervaring en bestaat sinds 1959. De kaashandelaar heeft passie voor kaas en een team van enthousiaste medewerkers dat u graag helpt. Centraal staan kwaliteit, service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Door de online bestellijst wordt het u gemakkelijk gemaakt om uw favoriete kazen snel in huis te hebben. Heeft u vragen? Deze groothandel voor kaas in Nederland staat u graag te woord. Neem contact op via e-mail of telefoon en laat u informeren. Deze kaasspecialist helpt u graag aan de beste kazen.