Adviesportaal
Image default
Sport

Besparen op je evenement: van organisatie tot medailles bestellen

Voor ieder evenement dat je organiseert heb je een budget nodig. Je hebt faciliteiten nodig, eten en drinken, een organisatie en je moet medailles of sportbekers bestellen voor de winnaars of de mensen die je in het zonnetje wilt zetten. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om te besparen op de kosten. In dit artikel lees je verschillende bespaartips. Daarnaast krijg je meer informatie over het bestellen van medailles, sportbekers en andere prijzen bij Budgettrophy.com. Voordelig, snel geleverd en helemaal toegespitst op jouw evenement.

Weet waar je aan begint met een inzichtelijke inventarisatie

Voordat je over besparen kunt spreken moet je eerst weten waar je geld aan uit moet geven. Daar kom je achter door een duidelijke inventarisatie te maken. Welke spullen heb je nodig? Is er promotiemateriaal nodig? Heb je al een locatie of moet je deze huren? Is het evenement gratis te bezoeken of ga je toegangskaarten verkopen? Al deze zaken en meer bepalen de kosten die je gaat maken. Win ook informatie in bij verschillende professionals zodat je inventarisatie zo compleet mogelijk is.

Kies je leveranciers met zorg

Je kunt ook behoorlijk besparen op de producten en diensten die je geleverd krijgt. Van entertainment tot de catering, tot het bestellen van sportprijzen zoals medailles of een wisselbeker. Ga bijvoorbeeld op zoek naar leveranciers die bij je in de buurt zitten zodat je minder aan transportkosten betaalt. Of naar leveranciers die vanuit eigen voorraad leveren, dat is vaak goedkoper en je krijgt je producten bovendien sneller geleverd. Zorg ervoor dat je een transparante prijsopgaaf krijgt van iedere leverancier zodat je niet achteraf nog met verbogen kosten te maken krijgt.

Onderzoek of je subsidie kunt krijgen!

Voor sportevenementen kun je in bepaalde gemeenten subsidie krijgen op de organisatie of zelfs op de sportprijzen die je bestelt. Zo had de gemeente Son en Breugel bijvoorbeeld een subsidie op voetbalmedailles, hockey prijzen en andere prijzen van maar liefst 50% tot een maximum van €500,-. Een flinke besparing dus! Informeer bij je eigen gemeente of jouw evenement hiervoor in aanmerking komt.

Budgettrophy.com maakt het makkelijk om met sponsoren te werken

Wist je dat je bij Budgettrophy.com sportbekers en medailles kunt bestellen die je via de website zelf kunt personaliseren? Dat biedt mogelijkheden voor sponsoren. Door het logo van een sponsor op de sportbekers te laten drukken of de bedrijfsnaam op je voetbalmedailles kun je meer bedrijven overhalen om jouw evenement te sponsoren. Wil je hier meer over weten? Bekijk alle hockey prijzen, voetbalmedailles, kampioensschalen en tal van andere sportbekers en medailles op de website en ontdek hoe makkelijk en voordelig het is om deze af te stemmen op jouw evenement.