Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Dit is dé specialist in kunststofbewerking

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in kunststofbewerking, kunt u het beste aankloppen bij Rema Kunststoftechniek. Dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven en wordt door klanten uit heel Brabant ingeschakeld. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden tijdens hun werkzaamheden, en dat merkt u. In hun ruime en moderne machinepark kunnen ze zowel grote als kleine series afwerken. Per opdracht kijken ze nauwkeurig wat de beste en meest optimale bewerkingsstrategie is. Bovendien blijven ze bij dit bedrijf continu investeren in de meest moderne machines. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw opdracht bij hen in goede handen is. Waar deze specialist in kunststofbewerking vooral in uitblinkt? Dat is ongetwijfeld in het produceren van enkele stuks en kleine series.

Waar voor bewerking wenst u?

Wat uw wensen ook zijn: op het gebied van kunststofbewerking kunt u te allen tijde bij Rema Kunststoftechniek terecht. Hier kunt u kunststof laten lassen of assembleren met de materialen en technieken die u wenst. Alles wordt namelijk altijd compleet afgestemd op uw voorkeuren. Het leveren van maatwerk, maakt deze specialist in kunststofbewerking zo uniek. De machines die gebruikt worden tijdens de werkzaamheden, worden altijd bestuurd door vakmensen. Er werken enkel professionele medewerkers bij dit bedrijf die over de nodige kennis en ervaring beschikken. Hierdoor kunnen ze u garanderen dat uw opdracht bij hen in goede handen is.

Laat uw opdracht over aan de CNC draai- en freesbanken van deze specialist

Wist u dat u ook kunststof kunt laten CNC frezen bij deze specialist? Omdat ze beschikken over zowel computergestuurde draai- als freesbanken, kunnen ze elke opdracht volautomatisch en razendsnel realiseren. Voor kunststof CNC frezen bent u hier dus aan het juiste adres. Ze kunnen de kunststof zowel 3-assig als 5-assig CNC frezen. Doordat ze jarenlange ervaring hebben met deze freestechniek, kunnen ze hoogwaardige kunststofmaterialen realiseren die uitstekend geschikt zijn voor diverse toepassingen.