Adviesportaal
Image default
Energie

Op zoek naar een leuke bijbaan in Nijmegen?

Wanneer je parttime werkt, dan kan het best zijn dat je op zoek bent naar een leuke bijbaan. Ook wanneer je nog studeert of als volwassene terug in de boeken bent gedoken dan kan het zijn dat je een extra baantje of een studentenbaan nodig hebt. Wanneer je op zoek bent naa een bijbaan Nijmegen, dan wordt er aangeraden om dit artikel zeker verder te lezen. Hier vind je alles over werken in Nijmegen en wat je kan verwachten!

 

Sociale gemeente met oog voor het volk

 

Het is niet alleen fijn om in Nijmegen te wonen maar ook absoluut om er te werken. Nijemegen is een hele fijne en sociale gemeente die luistert naar zijn inwoners en naar zijn personeel in het bedrijfsleven. Je doet er goed aan wanneer je op zoek bent naar een bijbaan Nijmegen. Het is een stad die regelmatig aan vernieuwingen doet en een stad die volop in ontwikkeling blijft en niet wil stil blijven staan. Dit is niet alleen goed voor de inwoners maar dus ook arbeidsgericht. Zo zoeken ze altijd nieuwe mensen en werken ze aan werkgelegenheid.

 

Studentenbaan Nijmegen

 

Wanneer je als student op zoek bent naar een studentenbaan Nijmegen dan is er misschien wel een leuke job die er voor jou kan uitspringen. Zo is er het callcenter van BespaarUni die heel de tijd op zoek zijn naar jonge en dynamische werkkrachten om hun team te versterken. Het is een callcenter die mensen helpt besparen bij hun energiekosten en de klanten helpt om over te stappen naar nieuwe leveranciers. Het team wordt heel letterlijk genomen want teamwork en teamspirit wordt als heel belangrijk ervaren in het callcenter. Je wordt heel erg gemotiveerd door het royale uurloon dat ze je uitbetalen en je krijgt bovendien bonussen en extra’s wanneer je een contract binnen haalt. Bovendien worden er maandelijks hele leuke prijzen uitgedeeld voor de beste werknemers. Haal je een contract binnen? Dan krijg je een lotje en ding je op het einde van de maand automatisch mee naar een van de fantastische prijzen. Leuk, toch?

 

Vacatures in overvloed

 

Ben je niet echt op zoek naar een studentenjob maar meer naar een vaste baan met werkzekerheid? Ook deze vacatures zijn er meer dan genoeg in Nijmegen. Doordat de stad heel veel aan stadsontwikkeling doet staan er heel veel nieuwe projecten op de planning waarvoor personeel gezocht wordt. Denk maar aan een stedenbouwkundige, beleidsadviseur of een financieel adviseur.

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl