Adviesportaal
Image default
Particuliere dienstverlening

Wat is er allemaal mogelijk met exclusieve tuinen?

Bent u zich aan het oriënteren op exclusieve tuinen? Dan is het goed te weten wat er allemaal mogelijk is. U heeft vast zelf al wel een beeld waaraan de tuin moet voldoen. De vraag is echter of het allemaal wel kan. Heeft u voldoende ruimte? Hoe is de grond in uw tuin? Past het wel goed bij uw woning en de omgeving? Doorgaans kenmerken exclusieve tuinen zich door unieke elementen. Denk hierbij aan buitengewone vormen en structuren, bijzondere materialen en eventueel unieke planten. De juiste plaatsing van de verlichting draagt ook bij aan een chique uitstraling. Exclusieve tuinen worden vaak ook als chique ervaren.

Voeg een waterelement of tuinoverkapping toe

Wat ook bijdraagt aan het creëren van exclusieve tuinen is de toevoeging van een tuinoverkapping en/of een waterelement. Hierbij kunt u denken aan een mooie vijver of zwemvijver of een prachtige pergola met klimplaten. Voordat al deze plannen en ideeën realiteit kunnen worden, zult u een hovenier langs moeten laten komen. De hoveniers van Fons Linders Tuinmeesters zijn ware specialisten in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. Zij hebben dit al vele malen gerealiseerd. Zij komen eerst bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en de omgeving te bekijken. Dit verwerken ze vervolgens in een uniek ontwerp.

Onderhoud van groot belang in het behoud van exclusieve tuinen

Als exclusieve tuinen eenmaal aangelegd zijn, is het ook voor deze tuinen van groot belang dat ze goed onderhouden worden. Dat moet goed gebeuren, maar ook op tijd. Denk daarbij aan snoeien en voeden van de grond en planten. Om te zorgen dat de levensduur van uw planten langer wordt, is het aan te raden om het onderhoud te laten uitvoeren door deze zelfde specialisten van Fons Linders Tuinmeesters. Zij verzorgen niet alleen de beplanting in uw tuin, maar ook voor vijvers, beregeningsinstallaties, afwatering, zwembaden, verlichting en veel meer.

https://fonslinders.nl/