Adviesportaal
Image default
Particuliere dienstverlening

Aluminium kozijnen: de pluspunten en de mogelijkheden op een rijtje!

Een revolutie in de bouw

In de kozijnenindustrie gaan de ontwikkelingen altijd door. Waar vroeger alleen houten kozijnen bestonden en gebruikt werden, volgden er kunststof en aluminium kozijnen. Beide innovaties hebben een revolutie teweeggebracht in de bouw. Met name aluminium kozijnen zijn vandaag de dag populair in de bouw, omdat deze enkele bijzondere voordelen hebben. Welke extra’s hebben kozijnen van aluminium te bieden?

De pluspunten van aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen, voordelig te koop bij Bermon, hebben als grootste voordeel dat deze kozijnen niet alleen licht zijn en dus weinig druk op de constructie uitoefenen, maar ook enorm sterk en onbuigzaam zijn. Aluminium pas goed in moderne woningen, nieuwbouwhuizen en bedrijfspanden. Maar ze misstaan evenmin in woningen met een landelijke of klassieke stijl. Een ander voordeel van kozijnen gemaakt van aluminium is het feit dat je deze in allerlei kleuren kunt schilderen. Veel kozijnen van aluminium isoleren thermisch goed als ze zijn voorziening van een thermische onderbreking. Voorts is ook de duurzaamheid van dit type kozijn een interessant pluspunt: aluminium gaat erg lang mee en beschadigingen – zo die voor mochten komen – kunnen tussentijds hersteld worden. Ten slotte is een ideaal kenmerk van aluminium dat dit soort kozijnen geen vocht opneemt en niet kan roesten/rotten. Je kiest met aluminium dus voor een strak en stoer kozijn dat lang meegaat en tegen een stootje kan!

Oriënteer je goed en kies jouw perfecte kozijnen uit

Laat je inspireren door de mogelijkheden die aluminium kozijnen te bieden hebben. Kies hierbij voor een voordelige en betrouwbare aanbieder als de expert Bermon, een van de betrouwbaarste groothandelaren in Nederland op het gebied van aluminium, houten en kunststof kozijnen. Oriënteer je goed in de collectie en kies jouw perfecte kozijnen uit!