Adviesportaal
Image default
Particuliere dienstverlening

Scheiden? Kies voor scheidingsbemiddeling Alkmaar

Soms is het onvermijdelijk: scheiden. Een emotionele periode waarbij er veel op je afkomt. Je krijgt te maken met de afwikkeling van finaniciele zaken. Wie gaat waar wonen? En hoe zit het met de kinderen? Het is daarom ook niet zo gek dat juist in deze periode mensen handelen vanuit hun emoties in plaats van hun verstand. Scheidingsbemiddelaar Mr. Van Hemert assisteert stellen die hebben besloten om te gaan scheiden. Middels scheidingsbemiddeling wordt getracht naar vreedzame oplossingen te zoeken die zo gunstig mogelijk zijn voor beide partners. Maar bovenal voor de kinderen. 

De voordelen van scheidingsmediation

Niet alleen heeft scheiden een enorme impact op emoties, maar ook op de portemonee. Een (v)echtscheiding kost meestal veel geld. Je krijgt te maken met juridische kosten, afwikkeling van het huis en verdeling van goederen. Door samen naar een harmonieuze oplossing te zoekn, bespaart dit veel geld. En tijd. Daarnaast krijg je met scheidingsbemiddeling de mogelijkheid om samen met de scheidingsbemiddelaar het gesprek aan te gaan. De kans is groot dat er meer wederzijds begrip ontstaat, wat de scheidingsprocedure doet versoepelen.

Wat als scheidingsmediation niet werkt

Het kan natuurlijk altijd dat scheidingsbemiddeling stagneert. Het lukt opeens toch niet om er samen uit te komen. De belangen zijn te groot en emoties lopen hoog op. Toch zal de scheiding moeten worden voortgezet. Uiteindelijk zal het huwelijk door de rechtbank moeten worden ontbonden. Hiervoor is een echtscheidingsadvocaat nodig. Mr. Van Hemert te Alkmaar is zowel echtscheidingsadvocaat als mediator. Wanneer scheidingsmediation niet werkt, zal Mr. Van Hemert optreden namens een van de partners. De overige partner is genoodzaakt om een andere echtscheidingsadovaat te kiezen.

Advocatenkantoor Rembrandtkwartier

Advocatenkantoor Rembrandtkwartier is gevestigd in Alkmaar. Echtscheidingsadvocaat Mr. Van Hemert heeft kantoor aan huis en richt zich hoofdzakelijk op diegene die weinig tijd hebben vanwege werk oid. Omdat Mr. Van Hemert kantoor aan huis heeft, zijn de echtscheidingskosten een stuk lager dan bij grote advocatenkantoren. Bovendien creëert deze huiselijke omgeving een prettige en informele sfeer. U heeft een drukke baan en het is lastig om overdag tijd vrij te maken? Bij Advocatenkantoor Rembrandtkwartier kunt u ook terecht in de avonduren en in het weekend. Meer weten over de mogelijkheden en kosten van echtscheiding? Kijk op de website van Advocatenkantoor Rembrandtkwartier bij het onderdeel scheidingsbemiddeling.

https://advocatenkantoor-rembrandtkwartier.nl/diensten/scheidingsbemiddelaar/