Adviesportaal
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom mensen tegenwoordig bubbel voetbal huren

Veel mensen zullen ondertussen het beeld wel herkennen waarbij een paar uit de kluiten gewassen zeepbellen tegen elkaar op knallen. Vaak hobbelt er ook nog ergens een voetbal tussendoor. Of er nou een familiefeest of een kinderfeestje wordt georganiseerd. Als je een activiteit voor een groep moet organiseren komt bubbel voetbal eigenlijk standaard wel voorbij als één  van de opties. In dit blog leggen we je uit wat er zo leuk aan is. 

Wat is bubbel voetbal?

Bubbel voetbal is een activiteit voor jong en oud. Voorwaarde is wel dat de deelnemers enigszins fysiek weerbaar moeten zijn. Bij bubbel voetbal speel je namelijk voetbal, maar dan in een opblaasbare bal van zo’n anderhalve meter doorsnee. Deze gaat om je hele bovenlichaam en bij voorkeur ook over je hoofd, waardoor je over de kop kunt rollen. Hiermee heb je dus alleen nog je voeten vrij waardoor je als het ware een bal op voetjes bent. Kun je je voorstellen dat je daar nog mee kunt voetballen?

Waarom zou je het huren?

Vaak is bubbelvoetbal maar een onhandige bedoeling en dat is precies wat het zo leuk maakt. Je zwaartepunt ligt nogal hoog en je kunt je armen niet gebruiken om je evenwicht te bewaren. Hierdoor val je snel om. Dat is niet erg. Je zit in een opblaasbare bubbel dus je komt altijd lekker zacht op een opblaasbaar kussen terecht. Hierdoor wordt het juist leuk om keihard tegen elkaar op te knallen en rond te beuken.

Probeer het zelf

Bubbel voetbal huren is daarom ook heel geschikt voor allerhande activiteiten. Zoals je misschien al uit de omschrijving begreep heeft bubbel voetbal eigenlijk vrij weinig met echt voetbal te maken. En dat geeft niks. Bubbel voetbal draait veel meer om het plezier dan om het sportieve aspect.

Ook als je weinig met sport hebt is het dus zeker de moeite waard om bubbel voetbal eens uit te proberen. Je kunt namelijk ook bubbel voetbal huren voor bijvoorbeeld een middag. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

https://bubbelvoetbalsethuren.nl/