Adviesportaal
Image default
Hobby en vrije tijd

Surfen in de omgeving van Harderwijk

Het is voor de echte liefhebbers van surfen een droom, na een dag hard werken even lekker ontspannen door op de surfplank te kunnen staan. Voor het realiseren van deze droom hoeft u echter helemaal niet in de nabijheid van een van de noordzeestranden te wonen. 

Ook voor inwoners van de regio’s Utrecht en Zwolle is er een prachtig reactiegebied met de uitgelezen mogelijkheid om te surfen. Op het zogenoemde strand ‘Horst’ in de gemeente Ermelo (nabij Harderwijk) zijn er schitterende voorzieningen gerealiseerd voor de liefhebbers van surfen. Het strand ligt vlak aan de A28 en is dus goed bereikbaar met de auto.

 

De voorzieningen van Strand Horst

Op strand Horst zijn er naast keurige parkeer- en sanitaire voorzieningen, ook specifiek op surfers gerichte faciliteiten aangelegd. In dit kader is er bijvoorbeeld een leuke en handige shop voor allerlei surfbenodigdheden. Alsof dit alles nog niet genoeg is, kunnen er ook lessen worden gevolgd aan een professionele surfschool die gecombineerd is met de gezellige beachclub Telstar Beach. De surfschool voorziet naast professionele lessen (op verschillende niveaus), ook in het organiseren van surflessen voor groeps- en bedrijfsuitjes. Door de mooie combinatie van de surfschool en de beachclub Telstar Beach kunt u het gehele (bedrijfs)uitje op één locatie houden. De voorzieningen zijn echter dermate professioneel dat er ook grote feesten en partijen, bijvoorbeeld trouwfeesten, kunnen worden georganiseerd. Bij Telstar Beach heeft u zelfs de mogelijkheid om te overnachten in surfstyle, welke surfliefhebber wil dit nu niet? Kortom: mogelijkheden te over!

 

De beste methode is uitproberen!

Hoewel het natuurlijk best ontspannend en leuk kan zijn om te lezen over een mooie surflocatie, is het zelf ervaren de beste manier om te ondervinden of strand Horst met alle bijbehorende voorzieningen bij u past. Neem het advies aan en trek er vandaag of morgen eens met (of zonder) uw surfuitrusting op uit. Kijk eens rond in de surfshop en neem een drankje op het terras van Telstar Beach. Het zal u verbazen wat strand Horst liefhebbers van surfen allemaal te bieden heeft!