Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Bij Isyfair is elke beursstand te huur

Beurs stands huren kun je het beste doen bij Isyfair.nl. Dat bedrijf is gespecialiseerd in standbouw en levert producten in heel Europa. Alle beursgebouwen zijn bij het bedrijf bekend, zodat de beurs stands op tijd kunnen worden opgeleverd. Beurs stands huren kan via de website. Er staat een overzicht met foto’s van de meeste beurs stands die het bedrijf de afgelopen jaren heeft gebouwd. Dat overzicht kan worden gebruikt als bron van inspiratie. Op basis van het geselecteerde voorbeeld kan Isyfair.nl het ontwerp van een stand afstemmen op de wensen van de opdrachtgever.

Compleet met alle faciliteiten

Als een bedrijf beurs stands huren wil bij Isyfair.nl wordt een compleet product geleverd. Het gaat niet alleen om het uiterlijk van de stand, maar ook om de inrichting en de faciliteiten die nodig zijn om de bezoekers van een vakbeurs te ontvangen. Dat betekent dat er bij beurs stands huren beslissingen moeten worden genomen door de opdrachtgever over de graphics van de stand, de meubels die nodig zijn, de voorzieningen om presentaties te geven of om promotiemateriaal te tonen. Ook de verlichting van de stand maakt deel uit van een gehuurde stand.

Services

Het meest aantrekkelijk van beurs stands huren bij Isyfair.nl is, dat de beurs stands compleet ingericht worden afgeleverd voordat de beurs van start gaat. Het enige dat je als opdrachtgever moet doen is het promotiemateriaal en de presentaties mee te nemen naar de beurs. Als er aanvullende voorzieningen nodig zijn, zoals water of wifi bij de stand, kan dat ook door Isyfair.nl worden geregeld. Na afloop van de vakbeurs is ook het opruimen van de beurs stands een taak die door Isyfair.nl wordt gedaan. Alle informatie en graphics worden door Isyfair.nl opgeborgen, zodat je een volgende keer dezelfde beurs stands huren kunt.