Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Bij Bijzondere Trouwringen een ruim aanbod van trouwringen met structuur

Bijzondere Trouwringen heeft in zijn collectie trouwringen met diverse structuren. Bijvoorbeeld stoere, authentieke ringen met gedeukte vlakken die zijn bewerkt met een bolhamer. Hierbij kun je kiezen voor een grove of een fijne structuur. Bij een fijne structuur wordt er minder hard geslagen op het metaal van de ring dan bij een grove structuur. Maar ook kun je kiezen voor trouwringen met een subtielere structuur, zoals organische structuren of mat geschuurde ringen. Doordat er vele structuren zijn kun je degene kiezen die precies bij jullie passen.

Trouwringen met een vingerafdruk

Zoek je een persoonlijke ring? Dan zijn trouwringen vingerafdruk een goede optie. In deze ring komt de vingerafdruk van je geliefde te staan. Zo heb je echt een unieke en persoonlijke ring. Je kunt ervoor kiezen om de vingerafdruk aan de buiten- of binnenkant van de ring te laten plaatsen. Voor het maken van een trouwring met vingerafdruk zijn er twee technieken waarop deze gemaakt kunnen worden. Zo kan de vingerafdruk in de ring gelaserd worden of handmatig gegraveerd worden. Bij laseren moet er met inkt eerst een afdruk van jullie vinger op papier worden gemaakt. Deze afdruk wordt in gescand. Vervolgens wordt de afbeelding verbeterd. Daarna wordt de afdruk met een laser in de ring gegraveerd. Wanneer je kiest voor een handgravure dan wordt er ook eerst een afdruk met inkt van jullie vingers gemaakt. Deze afdruk wordt door een handgraveur uitgestoken uit de ringen waardoor er een diep reliëf ontstaat.

Organische trouwringen

In de organische trouwringencollectie vind je ringen met een vloeiende of juist grillige lijnvoering. Vaak zie je een combinatie van mat en glanzende oppervlakken in de ring wat een speels effect aan de ring geeft. Deze trouwringen zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur. Zoals water, gras of boomschors.

Je kunt trouwringen in Amersfoort of het Drentse Veenhuizen van dichtbij bekijken en komen passen. Op de website kun je vinden wanneer je een afspraak kunt maken om je persoonlijke wensen met de goudsmid te bespreken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/