Adviesportaal
Image default
Hobby en vrije tijd

Gezelligheid

Gezellig kletsen en lekker eten

Als je met vier vriendinnen op pad gaat, dan wil je vooral gezellig kletsen. Dat doe je het liefst onder het genot van een lekker hapje en drankje. Eten met vier personen kan op verschillende manieren. Het hangt van het tijdstip af waar je voor kiest. Ga je voor een verlaat ontbijt of lunch, dan kun je kiezen voor een brunch. Ga je ergens in de middag, dan is een high tea wellicht een idee. Eten met vier personen kan ook in de avond, dan ga je dineren. Kijk snel op uitjesaanbod.nl de leukste uitjes vind je hier.

Brunchen

Vanaf 11.30 uur wordt je ontvangen met een welkomstcocktail. Daarna kun je gebruik maken van een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Ook koffie, thee, melk en diverse vruchtensappen zijn aanwezig. Er is tevens altijd live cooking en live muziek. Het is zelfs mogelijk om te dansen op de ruime dansvloer.

High tea

Eten met vier personen kan ook tussen 12.00 uur en 17.00 uur tijdens een High tea. Je kunt dan genieten van diverse theesoorten en zoete en hartige lekkernijen. Enkele voorbeelden van gerechten zijn: sandwiches, scones, diverse gebaksoorten, vers fruit en bonbons. Je kunt zelf kiezen of je de gerechten in buffetvorm wilt hebben of aan tafel geserveerd.

Dineren

Je hebt een ruime keuze als het gaat om dineren. Maar wat denk je ervan om eerst een uur te bowlen en na afloop te genieten van een 3 gangen diner? Deze combinatie is mogelijk. Het diner mag je zelf uitkiezen van de kaart.

https://www.uitjesaanbod.nl/dagje-weg