Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Hoofdpijn na teveel alcohol

Hoofdpijn na teveel alcohol

lastig hoor als je hoofdpijn na teveel alcohol drinken hebt. Het flauwe is gewoon weg dat deze hoofdpijn na het drinken van teveel alcohol uren, dagdelen of misschien wel de hele dag aan kan houden. Waardoor deze hoofdpijn ontstaat en beter gezegd hoe je het had kunnen voorkomen is een populaire zoekterm in Google. Gezien je op dit artikel bent uitgekomen. Voel ik mij natuurlijk vereert en hoop ik je in de komende 5 ( of met een hangerover op zak 15 ) minuten van alle mogelijk informatie kan voorzien. Zodat je de volgende hangover bespaart zult blijven.

Drinken van alcohol is gezellig en hoort natuurlijk bij het leven!

Waar er gezelligheid is. Is er natuurlijk bier. Zeker in het uitgaansleven zou er geen bal aan zijn als iedereen aan de Spaatje rood zou gaan. Het zou echt de sfeer deels vernielen. Toch is het ook een feit dat het veel gezelliger zou zijn als die 10 a 20% die veel te veel drinkt gewoon hun grens zouden leren kennen.

Wat te doen tegen een kater?

1. Indien je te brak bent, begin je de dag enkel met wat glazen water of je favoriete drankje zonder alcohol.
2. Daarna zodra je er aan toe bent neem je een makkelijk en gezond ontbijtje. Eet vooral niet teveel. Dat voorkomt misselijkheid.
3. Ga vervolgens nog even lekker liggen of relaxen. Zodat het alcohol verder uit je bloed zal gaan.
4. Vermijdt zoveel mogelijk drukke situaties of kei harde muziek, dit zal niet prettig aanvoelen.

Is er geen manier om een kater te voorkomen?

Ja absoluut wat dacht je van minder alcohol drinken? Hehe!  Er is ook een nieuwe manier om je kater letterlijk uit te swaaien! Als je gebruik maakt van Premulon. Premulon is de pil om een kater te voorkomen. Deze Herbal pil zorgt er namelijk voor dat het bloed 2 a 3x zo snel uit je lichaam gaat. Het is dus geen rocket science om te begrijpen dat het slikken van enkele van deze pilletjes kan zorgen dat je de dag erop geen hangover zult hebben. Kortom, nu weet je hoe je ”hoofdpijn na teveel alcohol” kunt voorkomen!

http://www.premulon.nl