Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Hoe registreer ik een domeinnaam

Hoe registreer ik een domeinnaam

Wist u dat wij Nederlanders de allermeeste domeinnamen in ons bezit hebben gemiddeld per persoon in heel de wereld? En dat slechts met 18 miljoen inwoners. Het is daarom helemaal niet vreemd dat u nu naar informatie zoekt hoe zelf een eigen domein te registreren.

Wat maakt en domein zo uniek?

Wanneer je ook kiest om je eigen domein te registreren dan bezit je als ware een heel klein puzzelstukje van het totale internet. Jou website, dienst, bedrijf kan nu door alle mensen wereldwijd worden bezocht zonder dat men u persoonlijk hoeft te kennen. Het internet zit echt vol wonderen. Laten wij in de volgende alinea praten over de soorten domeinen.

Wat van domein extensie wil ik registeren?

Vandaag de dag kan je werkelijk elke extensie kopen. Zelfs dingen als .london, .club .Amsterdam en ga zo maar door. Echter is er niet zoveel bekent of deze domein extensies wel de Google top rankings zullen bereiken. Wij adviseren u daarom ook om het dichtbij te houden. Registreer een mooie .nl, .com .net deze domeinnamen extensies hebben zich al bewezen sinds het begin van het internet.

Waarom is er zoveel verschil in de prijs van een domeinnaam?

Je kunt domeinnamen tegenwoordig bij een hele hoop internet en hosting bedrijven bestellen. Hoe er wel even rekening mee dat de allergoedkoopste domein deals riskant kunnen zijn indien het domeinregistratie bedrijf ook financieel in de problemen zou komen. Ik zou daarom nooit gaan voor die mega goedkope deals van 3€ of 4€ per domein. Een normale eerlijke prijs is rond de 10€ per domein. Dan weet je ook helemaal zeker dat het bedrijf er ook voldoende aan verdient om u een voortreffelijke service te leveren.

Waar registreer ik een domeinnaam?

Zoals reeds gemeld zijn er veel punten waar je een domein kunt registreren. Neem bijvoorbeeld Indugas Domein registratie. Hier kunt u zowel domeinen los registeren tegen eerlijke bewuste prijzen. Ook is het mogelijk om je domeinnaam registratie te combineren met een aantrekkelijk webhosting pakket voor klein, middel en grotere websites.

http://www.indugas.nl