Adviesportaal
Image default
Telefonie

Iedere klantenservice met 1 nummer te bereikbaar

Wil je contact met de klantenservice Esprit? Je kunt bellen met dit vaste nummer: 070 4 99 00 52. Een tweede optie is dat je een mail stuurt naar info @ esprit.nl. En dan is er natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid te bellen met de enige echte Klantenservicetelefoon!

Bel 0906 1850

Ons nummer is 0906 1850. Wij kunnen ieder willekeurig nummer voor je opzoeken. Of het nu om webwinkels gaat, om gemeenten, energieleveranciers of loterijen. Je kunt ons bellen wanneer je wilt. Daarnaast verstrekken we ook interessante aanvullende informatie die zeker een keer van pas komt.

Wat Esprit betreft: de klantenservice is van maandag tot en met zaterdag te bereiken tussen 08.00 en 22.00 uur. Je kunt er terecht met vragen over bestellingen, leveringsvoorwaarden, retourzendingen en kopen op rekening. De welkomstboodschap luidt ‘Hallo en welkom bij Esprit’. Bij Esprit wordt gebruikgemaakt van een keuzemenu met de volgende twee hoofdkeuzes: ‘Druk op 1 als u vragen heeft over onze online shop’ en ‘Bij vragen over Esprit Friends toets 2’.

Ook Otto snel aan de lijn

Contact met de klantenservice Otto is mogelijk op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur. Zaterdagen kunnen de medewerkers je tussen 09.00 en 17.00 uur te woord staan. Net als Esprit hanteert Otto een telefonisch keuzemenu. De twee hoofdkeuzes zijn in dit geval: ‘1 Wilt u bestellen of retourneren’ en ‘2 Voor uw overige vragen’. Daarna volgt de volgende boodschap: ‘Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. We verbinden u door met een medewerker van onze klantenservice. Een ogenblik geduld alstublieft.’ Het van oorsprong Duitse bedrijf Otto bestaat al sinds 1949. De firma is bekend geworden door de dikke catalogus die huis aan huis verspreid werd. In het huidige assortiment van Otto vind je onder meer kleding, schoenen en accessoires. Er zijn artikelen te koop voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je een account aanmaakt onder het kopje ‘mijn Otto’ kun je voortaan precies bijhouden wat je bestelt!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/