Adviesportaal
Image default
Telefonie

Tips voor het kopen van een smartphonehoesje

Als je binnenkort een nieuw telefoonhoesje gaat aanschaffen, dan passeren een aantal vragen de revue: welke eigenschappen vind ik belangrijk, wat voor soort hoesje en bij welke webshop ga ik een telefoon hoesje bestellen? Het is daarom belangrijk om een goede afweging te kunnen maken welke smartphonehoesje het beste bij jouw smaak en wensen past. Wij delen in dit blogartikel een aantal handige kooptips!

1. Welke telefoon heb ik?

Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, maar ook voor net zoveel verschillende toestelmerken. Controleer daarom eerst welk telefoonmodel je hebt, als je dit niet zeker weet. Door het raadplegen van je telefooninstellingen kun je in een handomdraai te weten komen welk model telefoon je hebt. Vervolgens kun je heel gericht op kooptocht gaan, door op Google te zoeken naar iPhone 12 hoesje of telefoonhoesje iPhone XR, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

2. Welk soort hoesje?

Dat telefoonhoesjes in verschillende modellen leverbaar zijn, was je waarschijnlijk al opgevallen. De volgende vraag is dan ook: ‘Welk soort hoesje past bij jou?’. Het is daarom belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen voor het maken van een keuze. Bekende voorbeelden zijn de hoesjes met koord van Casimoda, maar ook hun bookcases. Laatstgenoemde telefoonhoesjes openen als een ‘boek’, en bieden binnenin ruimte om je telefoon, pasjes en briefgeld op te bergen. Zo kun je jouw portemonnee thuislaten. Een hoesje met koord is ideaal voor op een festival om lekker te kunnen dansen, maar wordt ook veel gebruikt bij het beluisteren van een podcast.

3. Een bijzonder uiterlijk

Een telefoon wordt dagelijks voor verschillende doeleinden gebruikt. Je blijft in contact met vrienden, familie en zakenrelaties. Doordat jouw smartphone meerdere keren per dag uit je broekzak gehaald wordt, wil je natuurlijk wel dat jouw telefoon er onberispelijk blijft uitzien. En dan hecht je eveneens veel waarde aan het uiterlijk van het hoesje. Er zijn verschillende webshops die zich specialiseren in modieuze telefoonhoesjes. Enkele voorbeelden hiervan zijn de webshop van Casimoda, Telefoonhoesje Store en Leuke Telefoonhoesjes. Zet deze shops maar alvast vast in je favorieten. Succes!

https://www.casimoda.nl/