Adviesportaal
Image default
Telefonie

De keuze van vandaag: gepersonaliseerde telefoonhoesjes om je dagen op te fleuren

Het eerste dat opvalt als je de website van Hoesjemaken bezoekt, is de unieke vormgeving en kleurstelling. De tweede is een overvloed aan ontwerpen voor mobiele telefoons. Ze hebben er duizenden, van eenvoudige hoesjes tot hoesjes in portemonnee-stijl, dus je zult zeker iets vinden dat je leuk vindt. Met Hoesjemaken maak je van je telefoonhoesje echt een kunstwerk. Of je nu je eigen foto’s uploadt of het ontwerp aan professionals overlaat, deze hoesjes zijn een geweldige manier om te laten zien wie je bent en wat je leuk vindt.

 

Upload je eigen foto’s

 

Met Hoesjemaken is het ongelooflijk eenvoudig om je eigen telefoonhoesje met foto te maken. Het proces begint met het kiezen van de hoes die het beste bij uw apparaat past. Selecteer vervolgens een achtergrond, een van hun vooraf ontworpen patronen of upload uw eigen. Voeg vervolgens een foto of een persoonlijk bericht toe dat uw kenmerkende stijl weerspiegelt. Je kunt zelfs stickers toevoegen voor een extra touch! Nadat je je meesterwerk hebt samengesteld, is het gewoon een kwestie van je bestelling plaatsen en wachten tot het per post wordt bezorgd.

 

Op maat gemaakt ontwerp

 

Als je je niet creatief voelt, maak je geen zorgen! Hoesjemaken biedt ook vakkundig ontworpen hoesjes voor alle soorten apparaten. Ze kunnen uw zaak aanpassen op basis van wat belangrijk voor u is: van popcultuur en videogames tot muziek en sport. Het is gemakkelijk om de look te vinden die bij je past met zo’n uitgebreide verzameling opties! Ga gewoon naar hun aanpassingstool en bekijk de vooraf gemaakte sjablonen die ze voor je hebben gemaakt, er zijn zoveel opties!

 

De op maat gemaakte telefoonhoesjes zijn voldoende beschermend om schade door kleine vallen en stoten te voorkomen, maar je kunt toch de textuur van je telefoon voelen. Elk hoesje wordt geleverd met een HD-geprinte foto op de voor- of achterkant (afhankelijk van het type hoesje), wat dit een uniek cadeau maakt dat iedereen graag zou willen ontvangen. Je eigen telefoonhoesje maken is verrassend eenvoudig en je kunt elke afbeelding van Facebook, Instagram, Pinterest of zelfs een foto die met je eigen filmrol is gemaakt, gebruiken.

 

https://www.hoesjemaken.nl