Adviesportaal
Image default
Telefonie

Diverse telefoniediensten bij NuCall

Bij NuCall kunt u profiteren van diverse telefoniediensten die ervoor zorgen dat u altijd en overal bereikbaar bent. Wij bieden diensten aan voor zowel vaste telefoon als mobiel en internet. Bij ons is onze nummer één prioriteit onze bereikbaarheid. Zo kunnen klanten u altijd en waar dan ook u bereiken waardoor u nooit een klant hoeft te weigeren. Met onze diensten kunt u zich focussen op andere zaken binnen het bedrijf en zorgen wij ervoor dat u goed bereikbaar bent én blijft. Bekijk de website van Nucall.

Wat zijn de diensten van NuCall?

NuCall biedt verschillende diensten om uw bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Eén van onze diensten is de NuVoIP. De VoIP houdt in dat u een telefooncentrale krijgt binnen een cloud. Zo kunt u altijd gesprekken opbouwen door middel van internet. Binnen de NuVoIP dienst hebben wij drie verschillende abonnementen. Welk abonnement het beste bij u past, hangt af van de grootte van uw bedrijf. Hierbij kunt u kiezen uit het ‘complete’ pakket, deze is geschikt voor de wat kleinere ondernemingen tot ongeveer 25 werknemers. Bent u een middelkleine onderneming? Dan raden wij het NuVOIP professional abonnement aan tot 250 werknemers. Bent u een groot bedrijf? Kies dan voor het NuVoIP Corporate pakket. Weer een andere dienst die wij aanbieden is ‘NuMobile’. Dit is een mobiel abonnement met vele extra’s. Dit abonnement is zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren. Extra’s waarvan u kunt profiteren zijn onder andere een multisim, inzicht in uw verbruik, extra dash-apps voor de mobiele telefoon, meer dan één nummer op de SIM-kaart en u kunt ook nog eens belminuten delen als u de minuten bijvoorbeeld zelf niet tot weinig gebruikt. De Nu3CX dienst is een telefooncentrale die alles combineert. Denk hierbij aan ‘gewoon’ bellen maar ook videobellen, conference calling en natuurlijk screen sharing. Zo heeft u alles in één. 

Kernwaarden

Bij NuCall vinden wij het belangrijk om alle ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Hierbij houden wij onze kernwaarden altijd in gedachten. Wij vinden het belangrijk om DIRECT te zijn: direct, integer, resultaatgericht, enthousiast, commitment en toetsen. Op deze manier kunt u altijd blijven profiteren van onze services en diensten.