Adviesportaal
Image default
Telefonie

GSM reparatie Centrum Nijmegen

GSM laten vallen? Wat nu? 

Heeft u een ongelukje gehad waarbij u uw gsm heeft laten vallen? Dan is dit soms voor uzelf een klein drama. Dit is het zeker wanneer u ziet dat uw scherm stuk, gebroken is. Hierdoor kan u (denkt u) niets meer aanvangen met uw oud toestel. Toch is dit niet altijd het geval. Lees hieronder daarover meer. 

Waarom eerder kiezen voor een scherm reparatie dan voor een nieuwe smartphone? 

  • Het is duurzamer: in onze wegwerpcultuur kan dit een wereld van verschil betekenen. U hoeft niet noodzakelijk een nieuwe gsm aan te kopen wanneer uw oude gsm nog gerepareerd kan worden.
  • U heeft nog foto’s, nummers van vrienden die in uw gsm staan, maar niet in een Cloud of op uw sim-kaart? Dan kan het handiger zijn voor u om uw oude gsm te herstellen voor u een nieuwe aankoopt. Op deze manier kan u toch nog uw oude documenten/informatie terughalen.
  • Het is gewoonweg goedkoper. Een nieuwe smartphone aankopen is helaas niet zo goedkoop. Het is de dag van vandaag vaak goedkoper om uw oude gsm te laten herstellen in plaats van te kiezen voor een nieuw toestel. Wilt u dus eenvoudig honderden euro’s besparen? Kies dan in eerste instantie voor het herstellen van uw gsm en niet voor het aankopen van een nieuwe smartphone.

Waarom kiezen voor ons? 

  • Laagste prijzen: Wanneer u kiest voor onze reparaties, dan weet u gewoonweg vooraf dat u hiervoor een zeer lage prijs betaalt. Dit in vergelijking met concurrenten, maar ook in vergelijking met de aankoop van een nieuwe smartphone.
  • Kiest u voor een herstelling bij ons, dan krijgt u 12 maanden garantie.
  • Reparatie binnen 20 minuten: dit betekent dus dat u snel kan rekenen op een herstelde gsm.

Verdere vragen over de reparatie van uw gsm? 

Vindt u dit alles wel boeiend, maar zit u nog met enkele vragen? Neem dan zeker een kijkje op de website van GSM Reparaties Centrum. Daar kan u meer informatie terugvinden over andere zaken die wij voor u kunnen betekenen, hoeveel dit zou kosten enzovoort. Heeft u toch nog vragen na het bekijken van de website, dan raden we u zeker aan om contact op te nemen met ons. U kan ons gemakkelijk bellen of een e-mail sturen. Natuurlijk kan u ook gewoon eens langskomen bij de GSM Reparatie shop vestiging in Nijmegen en ons daar uw vragen stellen. We helpen u zeer graag verder!