Adviesportaal
Image default
Winkelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van LED strips

Steeds meer mensen willen LED strips en gebruiken het voor alles en nog wat. De LED stript hebben veel voordelen. De voordelen van Led strips zijn: Het kost weinig stroom, je kunt uit honderden kleuren kiezen, het is niet duur en je hebt honderden maten en kleuren waar je uit kunt kiezen. Je kunt de strips voor veel lampen en lichten vervangen. Je kunt de strips voor meerdere dingen gebruiken. Je kunt waterdichte strips halen dat dan bijvoorbeeld in een aquarium kan, je kunt ze gebruiken voor in de vitrinekast, je kunt ze gebruiken in je kamer, achter je bureau en nog op veel meer plekken. Je kunt uit 2 verschillende versies kiezen. Je kunt uit een RGB strip kiezen (red green blue) en je kunt kiezen uit een strip dat enkelkleurig is. Je kunt uit 5 verschillende enkelkleurige LED strips kiezen. De kleuren die je kunt kiezen zijn: koud wit, warm wit, helder wit, groen en extra warm wit. 

LED strips

Naast de LED strips kun je ook allemaal accessories kopen. Je kunt een wandbediening, afstandsbediening, LED strip transformator, zigbee controller, aansluitingstreffer, connector strip, voedingsadapter, connector,soldeerapparaat, aluminium strip profiel en een  bevestigings mate voor de aluminium strip profiel. Je kunt de LED  strips ook buiten ophangen. Je kunt allemaal accessoire halen dat tegen water kan, zodat je het ook buiten kan ophangen. Je kunt de wandbediening en een afstandsbediening verbinden met de LED strips. Je kunt zo met de wand bediening of de afstandsbediening de RGB strips van kleur en effect laten veranderen. Je kunt met de wandbediening 4 verschillende zones besturen van de strip. Je hebt dus verschillende strips in verschillende maten. De strips kunnen wel 5 meter lang zijn. Wil je een strip van maar 2 meter bijvoorbeeld? Je kunt de strip afknippen waar jij het precies wilt hebben. De strip blijft wel dan nog werken maar let op dat je het goed afknipt.

Smart strips

Waarom zou je ook een LED strip in de tuin willen? Je kunt een LED strip onder een bankje of de tafel plakken in de tuin. Je kunt de tuin er modern uit laten zien door de strips. Een strip van 5 meter met een afstandsbediening en connector kost maar 32 euro. De strip voor in de tuin kan ook tegen water. De energiekosten zijn laag, doordat de LED alleen zich richt op licht en niet op de warmte van de lamp.