Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Het verhogen van productiviteit

Het gevoel van dat een werkdag al een hele week duurt kent iedereen wel. Het eindeloze wachten op het einde van de dag kan dan beginnen. Soms duurt dit veel langer dan je eigenlijk zou willen. Je krijgt dan ook vaak niet genoeg gedaan voor het einde van de dag. Dit kan veroorzaakt worden door heel veel dingen. Zo is het mogelijk dat je niet lekker in je vel zit. Dan kan het belangrijk zijn om even een momentje voor jezelf te nemen. Op deze manier kun je goed gemotiveerd blijven om de hele dag je werkzaamheden te vervolgen.

 

Een eerste tip is om te zorgen dat je niet teveel hooi op je vork neemt aan werkzaamheden. Lukt het je elke week net niet om het af te krijgen terwijl je keihard werkt? Misschien wordt het tijd om wat werkzaamheden over te dragen. Denk aan bijvoorbeeld de salarisadministratie. Dit kan een heel flink karwei zijn om zelf voor alle werknemers bij te houden. Met behulp van een professional zal dit sneller gaan en hou je meer tijd over voor andere dingen. Je zult dan vanzelf merken dat de stress afneemt en dat je je beter gaat voelen.

 

Een tweede tip is om op tijd naar bed te gaan. Het kan soms lastig zijn om te zorgen dat je stipt op het juiste tijdstip in bed ligt. Als dat niet is gelukt zijn er veel manieren om de slaap weer in te halen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om een middagdutje te doen of om flink koffie te drinken. Door goed voor hr afdeling te raadplegen als je je niet goed voelt en het tijdig aan te geven kun je grotere problemen vermijden. Dan kan er op tijd worden gezocht naar een passende oplossing en loopt het niet verder uit de hand.

https://www.cbbs.nl/