Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Ford Transit Custom goed geschikt voor personenvervoer

Bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Een Ford Transit Custom kun je kopen of leasen als bedrijfswagen. Deze bus is verkrijgbaar in verschillende modellen zodat er voor iedereen wel eentje te vinden is waar je goed mee uit de voeten kunt.

Kijk goed waarvoor je de Ford Transit Custom gaat gebruiken

Voordat je een bedrijfswagen aanschaft is het zaak dat je goed kijkt wat je ermee wilt doen. Vervoer je vooral personen of juist goederen? De een zal hoofdzakelijk alleen in de wagen zitten terwijl de ander juist met meer personen zal reizen. Daarnaast stelt iedere ondernemer andere eisen aan de laadruimte van de bedrijfswagen.

Keuze uit drie modellen

Als je weet hoeveel mensen er gemiddeld in de bus zitten en hoe groot de laadruimte dient te zijn kun je een keuze maken uit drie verschillende types van de Ford Transit Custom: de Bestelauto, de Bestelauto Dubbele Cabine en de Kombi.

Ford Bestelauto

In de Bestelauto is plaats voor maximaal drie personen in de cabine. Als je ervoor kiest een bank naast de bestuurdersstoel te plaatsen pas je er met drie personen in maar als je voor een stoel kiest zijn er dit maar twee. De Bestelauto heeft veruit de grootste laadruimte omdat er minder ruimte besteed wordt aan het personendeel van de wagen.

Extra zitplaatsen

Als je met regelmaat met meer mensen in de bedrijfswagen zit is het wijsheid te kiezen voor een dubbele cabine. Dit betekent een rij stoelen extra. Wil je toch zo nu en dan meer laadruimte hebben dan kun je de stoelen of bank op de tweede rij ook opklappen en creëer je meer ruimte om goederen in te vervoeren.

Negen personen vervoeren

Met de Kombi kun je zelfs tot drie rijen zitplaatsen maken die voldoende ruimte bieden aan negen personen. Hiervoor geldt dat ze opklapbaar zijn of zelfs te verwijderen indien je meer laadruimte nodig hebt.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/