Adviesportaal
Image default
Hobby en vrije tijd

Uitleg over microdosering

Laatst vertelde mijn man Jan mij dat iemand op zijn werk stimulerende middelen bij zich had. Ik reageerde geschrokken: “Dat mag toch helemaal niet?” waarbij Jan mij vertelde dat dit blijkbaar iets was wat uit Amerika was overgewaaid. Hij sprak over microdosering in deze stimulerende middelen waardoor je niet de effecten van de middelen voelt. In plaats daarvan krijg je er veel energie van en word je er nauwkeuriger door. Hij vertelde mij dat door het middel gebruik de collega een hogere efficiëntie had bereikt en nu misschien wel in aanmerking komt voor promotie. Ik ben natuurlijk op onderzoek gegaan hoe dit precies in elkaar zit en daarom ga ik jullie in deze blog hier meer over vertellen.

Psilocybine truffels maar dan in microdosering

De afgelopen jaren is de populariteit van microdosering enorm toegenomen en wordt vooral gebruikt om creativiteit te verbeteren op het werk. De dosis is erg laag waardoor je er niet high van kan worden en het alleen je stemming, hoeveelheid energie en creatief denk vermogen een boost geeft. Deze ontwikkeling is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en is vooral in Sillicon Valley al jaren erg populair. Het gebruik van microdoseren is vooral erg populair in de creatieve sector en wordt vaker gebruikt wanneer men een minder goede dag heeft. Op deze manier kan de persoon toch zijn creativiteit en energie blijven uiten om uiteindelijk maximaal resultaat en efficiëntie in zijn of haar werk te behalen

Hoe werkt microdosering?

Bij microdosering spreken wij over een heel erg kleine hoeveelheid van een soort middel.  De dosering is zo laag dat men niet de directe effecten van de middelen gaat voelen of zich high gaat voelen. In plaats daarvan voelt men zich energieker en meer gemotiveerd voor zijn of haar werk. Voor microdoseren met psilocybine truffels is het nodig om de truffels per dag af te wegen. Houdt er rekening mee dat je hier niet met enkele grammen werkt, maar met minigram. Het afwegen hiervan kan een hele taak zijn en erg veel tijd in beslag nemen.

Kan ik microdosering van middelen kant en klaar kopen?

Zoals eerder aangegeven vallen microdoserings middelen als truffels onder de softstimulerende middelen Opiumwet. Het gebruik hiervan is dus volledig legaal en daardoor zijn er verschillende webwinkels die kant en klare microdosering aanbieden. Microdosing XP is een van deze bedrijven die al jaren ervaring hebben met het microdoseren van middelen en daardoor als zeer betrouwbaar worden gezien. Daarnaast bieden zij discrete verzending waardoor het voor uw omgeving niet af te lezen is dat u gebruik maakt van deze middelen.

 

 

https://microdosing-xp.nl/

Gerelateerde artikelen

Ben je verhuisd naar Amsterdam en wil je weten wat je er kunt doen? We hebben een aantal leuke tips!

Zijn luchtbuksen legaal in Nederland?

Dubbele betekenissen