Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Serres in Nederland

In Nederland worden er ook steeds vaker serres gebouwd omdat het steeds vaker mooie weer is door weersveranderingen de afgelopen jaren. Wat ook meespeelt is de prijs voor het laten bouwen van serres dat de afgelopen jaren flink is gezakt.

Goedkoper bouwen

Het is voor bouwbedrijven mogelijk om goedkoper te bouwen door huidige technologie en technieken. Ze kunnen sneller bouwen en hebben minder personeel nodig waardoor ze flink wat geld besparen. Hierdoor is het mogelijk om de prijs wat te laten zakken en hierdoor halen de bedrijven meer klanten binnen voor het laten bouwen van serres.

Binnen een paar weken gebouwd

Het snelst dat een serre gebouwd was binnen 4 dagen maar het is mogelijk en meestal worden de serres al binnen twee weken opgeleverd. Dit heeft naast de technologie en techniek ook te maken met de manier waarop de bedrijven aan het werk gaan. Veel onderdelen van de serres zijn bijvoorbeeld al lang van tevoren gemaakt. Je kunt hierbij denken aan de deuren en ramen. Zo hoeft en bouwbedrijf niet voor iedere serre apart de deuren te gaan bouwen bijvoorbeeld. Dit bespaart een hoop tijd en werk op de locatie. Ze hoeven alleen maar de voor gemaakte delen naar de locatie te transporteren.