Adviesportaal
Image default
Meubels

Tafellamp design door de jaren heen

De tafellamp creëert sfeer in de woonkamer in de donkere avonden. Deze lamp staat vaak op een bijzettafeltje of een tv-kast. De lamp is perfect voor als je wilt genieten van een rustig avondje op de bank waar je TV gaat kijken of een boek aan het lezen bent. De lamp zorgt voor een sfeervol licht waar je rustig bij kan zitten in de avond. Bekijk hier tafellamp design

De perfecte tafellamp voor je huis

De eerste bekende tafellamp die op de markt is gekomen is de traditionele kaars. Deze kaars werd vaak gebruikt als verlichting tijdens het lezen of werken. Kaarsen werden tot ver voor christus al gebruikt als methode van verlichting. Door de uitvinding van elektriciteit en lampen is het een stuk makkelijker en veiliger geworden om het huis te verlichten. Over de jaren heen zijn de lampen een stuk duurzamer geworden. Ze verbruiken minder elektriciteit, geven meer licht af en gaan veel langer mee. 

Deze lampen komen tegenwoordig in alle vormen en maten. Sommige tafellampen zijn ervoor gemaakt om licht te voorzien wanneer je aan het werken bent of bijvoorbeeld aan het lezen bent. Er zijn ook tafellampen die puur voor decoratie worden neergezet en in de avond soms worden aangezet om meer licht in het huis te halen. Elke tafellamp heeft zijn eigen functie. Kies daarom voor een lamp die geschikt is voor de plek waar jij hem neer wilt zetten.

Een tafellamp gemaakt door een populaire designer zoals Ferrolight, Artemide en Flos en Tonone heeft een uniek uiterlijk en ook een zeer praktische functie. De tafellampen zijn gemaakt uit verschillende materialen waardoor er altijd wel een lamp tussen zit die past bij de stijl van je huis. Welke lamp je wilt kiezen is afhankelijk van waar de lamp komt te staan en waarvoor deze gebruikt gaat worden. 

Een tafellamp van Plaisier Interieur

Designer merken garanderen een uniek ontwerp voor een lamp die er niet alleen speciaal uitziet maar ook nog eens erg functioneel is. Denk bijvoorbeeld aan de Artemide Tolomeo tafellamp, ideaal voor lezen. Deze lamp is ontworpen met een strak design geschikt voor moderne interieurs. Een tafellamp met een chique uitstraling kan gevonden worden in de Flos Spun Light tafellamp. Deze lamp heeft een mooie minimalistische uitstraling met ronde vormen. 

Op de website van Plaisier Interieur kan je een breed assortiment aan verschillende tafellampen vinden die geschikt zijn voor verschillende stijlen huishoudens. Op de website worden design tafellampen aangeboden gemaakt door bekende en ook minder bekendere designermerken. Dit garandeert kwaliteit en natuurlijk ook stijl. Vind je online winkelen lastig? Dan kan je altijd langskomen bij het fysieke filiaal in Ridderkerk. Op zoek naar een interieuradviseur? Neem hier contact op met Plaisier Interieur.

https://www.plaisierinterieur.nl/