Adviesportaal
Image default
Internet

Goedkope webhostingproviders

Als u van plan bent om een online bedrijf te starten, moet u rekening houden met goedkope webhosting als onderdeel van uw uitgaven. Veel beginners maken de fout te denken dat ze voor een lage prijs snelle toegang tot hun websites kunnen krijgen. Dit is niet het geval. Om uw hostingprijzen laag te houden, zijn er bepaalde dingen die u moet doen.

 

Om te beginnen, als u goedkope webhostingoplossingen selecteert, zorg er dan voor dat u alle beschikbare opties begrijpt. Sommige hiervan omvatten onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte, MySQL, PHP, MS-SQL, Apache en meer. Hier is hoe goedkope webhostingservices de prijzen laag houden:

 

Toegewijde hosting. Met dit soort goedkope hosting  deelt u serverbronnen met anderen en is de functionaliteit misschien niet zo groot als die van duurdere hosts. Minder waardetoevoegende functies zoals beveiliging, aangepaste sitesjablonen, e-mailaccounts en meer zijn niet zo veel en worden helemaal niet aangeboden door gedeelde hosts. 

Kies een domeinnaam.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door een domeinnaam te vinden die beschikbaar is binnen uw nichemarkt. Een van de goedkoopste manieren om dit voor elkaar te krijgen, is door een domeinnaam te kopen die al in gebruik is door een andere website, zoals een blog. Deze websites bieden domeinnamen aan voor een paar dollar per jaar. Als je een website met veel bezoekers hebt, overweeg dan om een hostgator te kopen met veel verschillende aanbiedingen voor goedkope webhostingproviders. U kunt een.com-domein registreren voor minder dan tien dollar per jaar.

 

Bepaal het servertype. Dedicated of gedeelde plannen zijn er in twee vormen: virtuele dedicated servers en dedicated / barebones (ook wel virtual private servers genoemd). Elk heeft zijn voor- en nadelen. Hoewel u de meest economische optie kunt kiezen, is dit misschien niet de beste optie voor uw zakelijke behoeften. Als u op zoek bent naar de beste prestaties tegen de laagste kosten, blijf dan bij virtual private servers.

 

Nu u de basisprincipes van webhosting begrijpt en begrijpt wat elke optie biedt, is het tijd om een optie te kiezen. Welke past bij jou? Het antwoord hangt af van uw huidige zakelijke behoeften en van de functies die u nodig heeft. Hier zijn enkele voor- en nadelen van de meest populaire en goedkoopste vps- en dedicated serverplannen voor bedrijven die betaalbare webhosting nodig hebben:

 

Als u net begint en geen idee heeft hoe groot uw website zal zijn en of deze klanten zal aantrekken, dan is een gratis webhostingservice de beste keuze. Met een gratis service kunt u een eenvoudige website bouwen die afbeeldingen en tekst gebruikt. U hoeft niets te betalen totdat u een bepaalde grootte heeft bereikt, waarna u moet upgraden om te betalen voor bandbreedte en / of schijfruimte.

 

Er zijn twee soorten virtual private servers: shared en dedicated. Bij gedeelde webhostingproviders gebruikt u doorgaans maximaal vier computers om uw site te beheren; Als u echter een gedeelde server gebruikt, deelt u bronnen met andere gebruikers, wat in sommige gevallen een probleem kan zijn. Met dedicated virtual private servers ben jij de enige persoon die de server draait en dus zoveel bandbreedte en opslagruimte kan gebruiken als je nodig hebt. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen wat het beste is voor je website. Hoewel sommige goedkope webhostingproviders gratis hostingservices aanbieden, zijn deze meestal vrij beperkt en bieden ze mogelijk niet genoeg schijfruimte en bandbreedte om een website te ondersteunen.

Klik hier  EIGEN-DOMEIN