Adviesportaal
Image default
Internet

De nieuwste Windows en Office

In 2021 is er een nieuwe versie van Microsoft Office uitgekomen, namelijk Office 2021. Binnen deze versie zijn er verschillende varianten te onderscheiden, namelijk Professional Plus, Home & Business en Home & Student. Het fijne aan dit programma is dat je niet vastzit aan een abonnement, maar het juist een eenmalige aankoop is. Je kunt deze versie van Office online aanschaffen. Nadat de betaling is voltooid, ontvang je een online key waarmee je het programma kunt downloaden op jouw laptop of PC.

 

Verschillende varianten Office

Wanneer je Office wil gebruiken voor persoonlijk gebruik of als student, dan is de Home & Student 2021 variant meer dan voldoende. Hiermee beschik je over de basisfunctionaliteiten, evenals Word, Excel en PowerPoint. Gebruik je Office echter voor werk? Dan is de Professional Plus 2021 variant aan te raden. Dit is de meest uitgebreide variant en hiermee heb je toegang tot alle functionaliteiten, dus ook Outlook, Publisher en Access.

 

Ook nieuw; Windows 11

Een programma dat ook relatief nieuw is, is Windows 11. Het grootste doel van deze update was om de gebruiksvriendelijkheid van het programma te vergroten. Het is nu namelijk op veel apparaten eenvoudig te gebruiken. Er zijn diverse edities van uitgekomen, namelijk Home, Pro, Education, Enterprise en Mobile. De namen spreken al redelijk voor zich; gebruik je Windows vooral voor eigen gebruik? Dan is de Home editie al voldoende.