Adviesportaal
Image default
Zorg

Werken bij Drie gasthuizen groep

Als je op zoek bent naar een baan, voltijd of deeltijd in de zorg, dan ben je bij Drie gasthuizen groep aan het juiste adres. Drie gasthuizen groep is gespecialiseerd in het verlenen van allerlei verschillende soorten zorg. Dit doen ze met een groot team dat in totaal bestaat uit meer dan 1500 mensen waaronder vrijwilligers en medewerkers. Er zijn verschillende soorten diensten in de zorg die Drie gasthuizen groep verleent, wat met zich meebrengt dat er ook diverse vacatures zijn. 

 

Werken bij Drie gasthuizen groep in de thuiszorg

Thuiszorg is een van de diensten die je zult verlenen wanneer je gaat werken bij Drie gasthuizen groep. Wanneer je gaat werken als medewerker in de thuiszorg werk je zeer zelfstandig en ben je daarnaast ook nog eens erg flexibel. Je helpt mensen die het aan huis echt nodig hebben en je draagt hiermee dan ook een enorm steentje bij aan de maatschappij met het belangrijke werk dat je doet. 

 

Werken bij Drie gasthuizen groep als wijkziekenverzorgende

Bij Drie gasthuizen groep kun je ook werken als wijkziekenverzorgende. Ook als dit je gebied wordt doe je enorm belangrijk werk en help je mensen. Wanneer je bij Drie gasthuizen groep werkt als wijkziekenverzorgende werk je met een wijkteam en zit je zeker geen lange dagen op kantoor. 

 

Werken in de IG

Wanneer je werkt in het gebied Verzorgende Individuele Gezondheidszorg lever je zorg aan mensen die om een bepaalde specie soort zorg vragen. In de meeste gevallen is dit normale zorg die op dagbasis nodig kan zijn. Hierbij beteken je dan ook iets groots voor deze mensen, want je helpt ze met normale zaken die voor hen behoorlijk lastig zijn. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan eten en drinken.